web analytics

Interview MOON Audio – ISE 2018

De MOON ACE all-in-one

Op ISE hebben we heel wat interessante partijen kunnen spreken. En enkele hebben we voor de camera kunnen slepen. Inclusief MOON die zowel de nieuwe 240i heeft als nieuws rondom Control4! Check de video in dit artikel om meer te weten te komen.

Moon toont op de ISE-2018 zijn nieuwe Neo 240i geíntegreerde versterker mét DAC. Een model dat dicht tegen de ACE aanschurkt, maar net een ander segment bedient.

Tevens kondigt MOON de integratie van Control4 aan. En dat maakt het merk bijzonder interessant voor de Custom Install-markt. Een markt die elk jaar weer groei laat zien.

Video interview MOON ISE 2018

Gerelateerde berichten

Spotify

Universal wil meer beperkingen gratis Spotify-account

Universal is niet blij met de mogelijkheden die Spotify aan gratis abonnees biedt. Het wereldberoemde platenlabel zou tijdens licentiebesprekingen met het Zweedse bedrijf aangedrongen hebben op diverse wijzigingen. Anonieme bronnen hebben dat aan het Britse dagblad Financial Times laten weten.

Teufel Central AV

Teufel komt met nieuwe AV-systemen

NIEUWS – Teufel kennen we allemaal wel. De Duitse luidsprekerfabrikant is de afgelopen jaren hard bezig geweest met het winnen van de Nederlandse markt. En dat lukt aardig. Om ook de AV-markt goed te bedienen, hebben ze zeven nieuwe combinaties samengesteld. Allemaal rond de nieuwe decoderstation 7

Geef een reactie