Interview MOON Audio – ISE 2018

De MOON ACE all-in-one

Op ISE hebben we heel wat interessante partijen kunnen spreken. En enkele hebben we voor de camera kunnen slepen. Inclusief MOON die zowel de nieuwe 240i heeft als nieuws rondom Control4! Check de video in dit artikel om meer te weten te komen.

Moon toont op de ISE-2018 zijn nieuwe Neo 240i geíntegreerde versterker mét DAC. Een model dat dicht tegen de ACE aanschurkt, maar net een ander segment bedient.

Tevens kondigt MOON de integratie van Control4 aan. En dat maakt het merk bijzonder interessant voor de Custom Install-markt. Een markt die elk jaar weer groei laat zien.

Video interview MOON ISE 2018

Gerelateerde berichten

Dion Audio DAC32 voorkant

Video Dion Audio DAC32

VIDEO – We hebben vandaag Miquel Blauw van Dion Audio op bezoek gehad. Hij heeft een DAC32 achter gelaten voor een review. Maar natuurlijk niet voordat hij alle ins en outs van de dac heeft uitgelegd aan ons. Het is – als we Miquel moten geloven – een bijzonder indrukwekkende dac. Alles discreet opgebouwd, handgemaakt […]

Geef een reactie