web analytics

Interview MOON Audio – ISE 2018

De MOON ACE all-in-one

Op ISE hebben we heel wat interessante partijen kunnen spreken. En enkele hebben we voor de camera kunnen slepen. Inclusief MOON die zowel de nieuwe 240i heeft als nieuws rondom Control4! Check de video in dit artikel om meer te weten te komen.

Moon toont op de ISE-2018 zijn nieuwe Neo 240i geíntegreerde versterker mét DAC. Een model dat dicht tegen de ACE aanschurkt, maar net een ander segment bedient.

Tevens kondigt MOON de integratie van Control4 aan. En dat maakt het merk bijzonder interessant voor de Custom Install-markt. Een markt die elk jaar weer groei laat zien.

Video interview MOON ISE 2018

Gerelateerde berichten

BeoPlay A9 op driepoot

BeoPlay A9; design op een driepoot of aan de muur

Bij een kennismaking met componenten van Bang & Olufsen vraag je je altijd af waar je mee van doen hebt. De kracht van het merk zit ‘m in het feit dat de audioproducten niet direct geassocieerd worden met de functionele eigenschappen. De vormgeving is al dusdanig indrukwekkend te noemen dat de rest eigenlijk bonus is. […]

Geef een reactie