web analytics

Flux Hifi SONIC naaldreiniger voor helder geluid

De Flux Hifi SONIC naaldreiniger

Hobo hifi laat weten een alleraardigst nieuw product in het assortiment te hebben opgenomen in de vorm van de Flux Hifi SONIC naaldreiniger. Maak uw naald schoon met ultrasoon geluid.

U hebt vast wel eens gehoord van de ulrasone reinigingsbaden, waarmee bijvoorbeeld sieraden zeer effectief schoongemaakt kunnen worden. De Flux Hifi SONIC werkt volgens hetzelfde principe. Het apparaatje bevat een soort van borsteltje bestaande uit haartjes van koolstofvezel. Die worden met hoogfrequente geluidsgolven in beweging gebracht. Een druppel reinigingsvloeistof op deze borstel zorgt voor een ultieme ‘wasstraat’ voor de naald van een pick-up element. Voordeel is verder dat u geen bewegende borstel langs de naald haalt, wat de levensduur van naald en element ten goede komt.

Echt schoon

Het aardige is dat deze sonische naaldreiniger heel betaalbaar is met een prijs van €139. Op de productpagina van Hobo hifi zijn nog wat voorbeelden te zien van de reinigingsresultaten. In vergelijking met de meer traditionele methoden komt ultrasoon reinigen er een heel stuk beter vanaf. Volgens de fabrikant moet dat direct hoorbaar zijn. Hoe dan ook: een schone naald is natuurlijk altijd goed. Al was het maar om ‘oud vuil’ niet in de groeven van een nieuw stukje vinyl uit te smeren.

Gerelateerde berichten

Pantserkruiser Potemkin

Pantserkruiser Potemkin versus Machinefabriek

Dit najaar brengt EYE uit zijn collectie tal van verrassingen uit de rijke Russische cinema bijeen in Ruskino, een overzicht van 100 jaar Russische film. Het programma wordt op 28 september geopend met de klassieker Pantserkruiser Potemkin, waarvan de experimentele eenmansformatie Machinefabriek de muzikale begeleiding verzorgt.

2 reacties

Geef een reactie