KEF LS50 Special Black Edition luidsprekers

De De KEF LS50 Special Black Edition

Vanwege het 50-jarig jubileum van KEF brengt de fabrikant de LS50 uit in een Special Black Edition. In de kleur zwart dus, zoals al duidelijk uit de naam valt af te leiden…

Precies vijf jaar nadat de KEF LS50 werd uitgebracht én tijdens het 50-jarig bestaan van de fabrikant brengt het bedrijf een Special Black Edition van de speaker uit. De metallic-matzwarte kast beschikt natuurlijk over de bekende Uni-Q drivers. En een speciaal plaatje met daarop het serienummer voor ieder paar. De speaker is voorzien van een unieke zwarte afdekring rondom de driver. Aan de achterkant treft u zwart verchroomde aansluitterminals aan. Voor de rest is het gewoon een echte LS50 met alle daarbij behorende technische kunststukjes. Hij moet dus precies zo klinken als de ‘gewone’ LS50.

Verzamelaarsobject

Dit soort jubileum-edities zijn natuurlijk altijd een gewild verzamellaarsobject. Toch kosten ze – gelukkig – precies hetzelfde als de standaard LS50: €1200. Voor een setje legendarische speakers als deze best een fatsoenlijk bedrag natuurlijk. Per direct verkrijgbaar overigens. Het is niet duidelijk hoe gelimiteerd de oplage is, of dat het simpelweg een blijvertje wordt. Wilt u niet misgrijpen, dan is het zaak om voor de zekerheid nu uw slag te slaan. Vooral interessant als u toch al van plan was de LS50 aan te schaffen, pakt u meteen iets bijzonders mee.

 

Gerelateerde berichten

PlayStation 4 krijgt officiële afstandsbediening

De PlayStation 4 is veel meer dan alleen een gameconsole. Menigeen speelt er via Netflix en andere apps films op af of streamt muziek via Spotify. Bediening via de controller is niet altijd even handig, want de batterij gaat nogal snel leeg. Om die reden brengt Sony een afstandsbediening voor de PlayStation 4 uit.

Geef een reactie