web analytics

Grappig overzicht van shows in Nederland

Altijd al afgevraagd hoeveel audioshows er in Nederland zijn? En welke dealers nu écht actief zijn met shows voor hun klantenkring? Vinyl Ivan heeft heel toevallig een zeer compleet overzicht gemaakt.

Audio moet je beleven. Dat is de reden dat we onze lezers stimuleren zelf te gaan luisteren én shows te bezoeken. En het is de reden dat we sowieso alle grote shows bezoeken.

We kregen via via een tip om het overzicht van Vinyl Ivan eens te bekijken. Want daar staat zeer nauwkeurig uiteengezet een overzicht van alle shows in Nederland.

Een overzicht dat duidelijk laat zien welke dealers en merken actief zijn met shows voor hun klanten. Deze wilden we toch even delen met u!

Gerelateerde berichten

Google Play

Google Play Music beschikbaar in Nederland

Google Play Music is beschikbaar in Nederland. Deze dienst biedt gebruikers de mogelijkheid hun persoonlijke digitale muziekcollectie te uploaden, online toegankelijk te maken en uit te breiden door nieuwe muzieknummers aan te schaffen.

HD Vinyl kan afgespeeld worden op elke standaard platenspeler

HD Vinyl, een verbetering van de aloude LP

Platen persen gaat ook anno 2016 nog net zo als decennia geleden. Sterker nog: de apparatuur in het handjevol overgebleven platenfabrieken is inmiddels zelf al decennia oud. Rebeat Digital denkt de oplossing gevonden te hebben in de vorm van HD Vinyl.

3 reacties

Geef een reactie