web analytics

B&O presenteert de H8i en H9i draadloze hoofdtelefoons

De nieuwe H9i van B&O

B&O heeft een tweetal nieuwe draadloze hoofdtelefoons aangekondigd: de Beoplay H8i en H9i, beiden voorzien van ANC.

Beide nieuwe hoofdtelefoons BeoPlay H8i en H9i zijn de vlaggenschepen van B&O en beschikken over alle mogelijke features die u kunt bedenken. Zo is voorzien in active noise cancellation ofwel ANC. Aardig zijn de nabijheids-sensoren, deze zorgen ervoor dat het afspelen van een nummer gestopt wordt zodra u de hoofdtelefoon afzet. Dat scheelt niet alleen batterijverbruiik, maar ook irritatie voor de omgeving. Verder is voorzien in dual-device connectiviteit. Het betekent dat u de hoofdtelefoon gelijktijdig aan twee apparaten kunt koppelen. Bijvoorbeeld uw laptop en mobieltje; zodra er een gesprek via de telefoon binnenkomt kunt u dat dan handsfree overnemen. En toch tussen de bedrijven door naar het geluid van uw computer luisteren. Een enkelknops ‘transparancy mode’ zorgt dat u uw omgeving snel (weer) hoort als u ANC gebruikt.

Verschillen

Er zijn natuurlijk ook verschillen tussen de H8i en H9i. Daar waar de H8i ‘slechts’ over gewone bedieningsknopjes beschikt, is de H9i aanraakgevoelig. Ook moet de H9i een nog betere geluidskwaliteit bieden dankzij een baspoort. Tegelijkertijd is voor dit duurste model een weer net wat betere ANC aanwezig, die volgens de fabrikant is geoptimaliseerd voor spraak. De H9i kost €499 en aan de H8i hangt een prijskaartje van €399. Valt eigenlijk best mee voor een product van Bang & Olufsen.

Gerelateerde berichten

Sbooster

Sbooster – High End Munchen 2017

Het Nederlandse merk Sbooster maakt al jaren high-end voedingen voor talloze hifi-apparaten die gebruik kunnen maken van externe voedingen. Op de High End Munchen 2017 laten zij een nieuw product zien: de Ultra Pro. Deze ‘add-on’ voor de voedingen is speciaal bedoeld voor dc-dc voedingen. Wiebren Draaijer – eigenaar van Sbooster – legt uit hoe […]

Geef een reactie