web analytics

Pro-Ject presenteert Rolling Stones draaitafel

De Pro-Ject Rolling Stones

Eens echt wegzwijmelen bij een portie ‘retro-rock’ doet u natuurlijk het best op deze gloednieuwe Rolling Stones platenspeler van Pro-Ject.

Pro-Ject heeft een serie bijzondere platenspelers in het assortiment. Zo is er samengewerkt met onder meer Parov Stelar, George Harrison en The Beatles om tot iets moois te komen. Het nieuwste model betreft een Rolling Stones-exemplaar. Gewapend met het iconische ‘lips’-logo is direct herkenbaar waar het om gaat. Alleen al vanwege het uiterlijk is dit zo ongeveer een must-have voor de liefhebbers en fans. De platenspeler is een van ‘opmaak’ voorziene Debut III draaitafel. Een niet-resonerende plint zorgt voor een letterlijk stevige basis. Het betreft een snaaraangedreven speler voorzien van een synchroonmotor. Als cartridge is gekozen voor een Ortofon OM 10. Al met al een mooi geheel dat een prima basis voor verdere vinylavonturen kan vormen.

Betaalbaar

Dat goede hifi niet extreem duur hoeft te zijn wordt bij deze door de Oostenrijkse fabrikant bewezen. In tegenstelling tot een hoop andere high-end producten is de Pro-Ject ‘Rolling Stones’ namelijk verrassend betaalbaar. Leverbaar in high gloss zwart of wit kost het stukje design u €375. En dat is prima te doen lijkt ons. Ook voor fans van de band, die voortaan hun oude LP’s van zolder opnieuw en geheel in stijl kunnen herbeleven. Groovy!

Gerelateerde berichten

Teufel Central AV | Cubycon 2 speakers

Direct speelklaar: Teufel Central AV | Cubycon 2

De Teufel Central AV | Cubycon 2 is een complete home entertainment oplossing voor liefhebbers van goed geluid, die dat in een all-in-one surround systeem verpakt willen hebben, aldus Teufel. Zie het maar als een multifunctionele all-in-one 5.1 surround module voor thuis. Doordacht uitgevoerd en direct speelkaar, dankzij een eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke aansluitingen.

Geef een reactie