web analytics

Pro-Ject presenteert Rolling Stones draaitafel

De Pro-Ject Rolling Stones

Eens echt wegzwijmelen bij een portie ‘retro-rock’ doet u natuurlijk het best op deze gloednieuwe Rolling Stones platenspeler van Pro-Ject.

Pro-Ject heeft een serie bijzondere platenspelers in het assortiment. Zo is er samengewerkt met onder meer Parov Stelar, George Harrison en The Beatles om tot iets moois te komen. Het nieuwste model betreft een Rolling Stones-exemplaar. Gewapend met het iconische ‘lips’-logo is direct herkenbaar waar het om gaat. Alleen al vanwege het uiterlijk is dit zo ongeveer een must-have voor de liefhebbers en fans. De platenspeler is een van ‘opmaak’ voorziene Debut III draaitafel. Een niet-resonerende plint zorgt voor een letterlijk stevige basis. Het betreft een snaaraangedreven speler voorzien van een synchroonmotor. Als cartridge is gekozen voor een Ortofon OM 10. Al met al een mooi geheel dat een prima basis voor verdere vinylavonturen kan vormen.

Betaalbaar

Dat goede hifi niet extreem duur hoeft te zijn wordt bij deze door de Oostenrijkse fabrikant bewezen. In tegenstelling tot een hoop andere high-end producten is de Pro-Ject ‘Rolling Stones’ namelijk verrassend betaalbaar. Leverbaar in high gloss zwart of wit kost het stukje design u €375. En dat is prima te doen lijkt ons. Ook voor fans van de band, die voortaan hun oude LP’s van zolder opnieuw en geheel in stijl kunnen herbeleven. Groovy!

Gerelateerde berichten

Qnap TS-460 TS-670 Pro

Qnap gaat voor real time transcoding

NIEUWS – Hardware Info heeft twee nieuwe Qnap-nassen gespot op de Computex die real time video (en audio) kunnen transcoderen: de TS-470 Pro en TS-670 pro. Zo is het mogelijk om alle formaten video en audio af te spelen op apparaten die dat eigenlijk niet kunnen. 

Geef een reactie