Poulissen enthousiast over Accuphase E650

De de nieuwe Accuphase E650 staat luisterklaar opgesteld bij Poulissen

Poulissen is blij met de nieuwe Accuphase E650 en het apparaat staat dan ook luisterklaar opgesteld zodat u het zelf kunt beoordelen.

Een fabrikant of verkoper kan nog zo enthousiast zijn over een apparaat, het zijn uiteindelijk uw eigen oren die de doorslag geven. Vandaar dat het erg prettig is dat veel high-end audiozaken u de kans geven om rustig te komen luisteren. Zoals bijvoorbeeld bij Poulissen, alwaar de gloednieuwe Accuphase E650 opgesteld staat. ‘De Accuphase E650 volgt de E600 op. Officieel is de E650 de opvolger, echter technisch gezien is het een totaal andere versterker. Zo heeft de E650 een veel hogere dempingsfactor (van 800) wat resulteert in een extreem strak en gecontroleerd laag. Vele verschillen zitten in het uiterst gedetailleerd hoog wat resulteert tot een super ruimtelijke weergave. Als laatste is het dynamische vermogen gigantisch toegenomen’, zo meldt Poulissen op haar website.

Luisteren maar

Bij Poulissen Audio Video Center staat de E650 speelklaar in de mooie luisterstudio’s. Deze E650 is voorzien van de optionele DAC 50 die geschikt is voor alle moderne streamformaten tot DSD toe. U vindt de winkel aan de Schoenmakersstraat 19 in het Limburgse Roermond. En als u van ver moet komen, dan is deze stad ook best geschikt voor een dagje uit. Al was het maar vanwege de vlaaien.

7 reacties

  1. Kan ik me voorstellen jgeffen. Ik heb sinds een jaar of 10 de Accuphase E-213 wat toen een ‘instapmodel’ was. Het is nog een volledig analoge geïntegreerde versterker, maar zou hem nooit meer kwijt willen. Wat een kwaliteit en muzikaliteit. Terecht draait Accuphase in de top mee!

    1. Je mag je echt gelukkig prijzen met zo’n versterker, al ben ik zeker niet ook ongelukkig met mijn Yamaha A-S2100. Wat ook fantastisch mooi schijnt te zijn, is een Leben versterker. Wellicht dat Jaap daar ooit naar heeft mogen luisteren…en wellicht dat mijn Oudejaarslot in deze voor enige verlichting gaat zorgen, maar ben bang van niet, helaas.

  2. Als ik de staatsloterij op oudjaarsdag ga winnen dan is dit een dikke kanshebber. Ben altijd fan geweest van dit merk, maar heb er eenvoudigweg het geld niet voor (over), zo duur, maar wat is duur?

    1. Nou jgeffen je bent niet de enigste, Accuphase is een begrip en heeft een nadeel. Als je luistert naar spullen in High End klasse dan blijft dit altijd in je geheugen gegrift. Mocht ik ooit een bak geld winnen, dan moet de salon een oppervlakte hebben van minimaal 200 M2 alleen dan toont deze prijsklasse zijn kunnen. Het geluid is niet alleen loepzuiver, maar vult de ruimte tussen en vooral achter de luidsprekerboxen. Je ogen geloven jouw oren niet, het lijkt net of het geluid niet meer uit de luidsprekerboxen komt. En ook hier geldt, je kunt op de fiets of met een Bentley van A naar Boven.

        1. Nou, dan is mijn Yamaha A-S2100 een goed alternatief, want zo’n grote kamer zit er niet in. Ga dus ook maar niet luisteren, want dan blijft het knagen…

Geef een antwoord