web analytics

IKEA en Sonos duiken samen de toekomst in

Sonos en IKEA werken samen aan iets op het vlak van geluid in huis (bron afbeelding IKEA-logo: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ikea_logo.svg)

Sonos en IKEA gaan samenwerken om zo de ‘toekomstige geluidservaringen voor thuis’ te ontwikkelen. Hout en speakers zijn inderdaad geen onlogische combinatie.

IKEA staat natuurlijk vooral bekend om zijn ‘bouwpakketten’ betreffende meubilair. Maar daarnaast treft u er ook een scala aan bijzaken aan. Zoals bijvoorbeeld slimme verlichting, draadloze opladers en meer moois. Luidsprekers ontbreken tot nu toe, maar wellicht gaat daar verandering in komen. Sonos en IKEA hebben namelijk een samenwerking aangekondigd. Waar die precies uit zal gaan bestaan is nog onduidelijk. Vooralsnog luidt de omschrijving ‘toekomstige geluidservaringen voor thuis ontwikkelen’. Verder belooft IKEA om met hulp van Sonos in 2019 een hele serie producten uit te brengen die ‘geluid in huis integreren’. Met als doel ‘het simpel maken voor mensen om een nummer af te spelen, waar dan ook in huis en zonder de dagelijkse gang der dingen te verstoren’.

Multiroom?

Het klinkt wat ‘multiroomerig’ en dat zou ook logisch zijn gezien de inmenging van Sonos. Anderzijds zou het ook zomaar kunnen zijn dat er straks een slimme speaker als bouwpakket in de winkel ligt. Het is allemaal nog erg koffiedik kijken. Maar dat de Zweden zich nu ook serieus met de integratie van geluid in huis gaan bezighouden is natuurlijk alleen maar toe te juichen.

Gerelateerde berichten

De Atoll P300 Signature voorversterker

Atoll P300 Signature voorversterker

Importeur en distributeur Belram brengt de nieuwe P300 Signature voorversterker vam Atoll onder de aandacht. Desgewenst prikt u hier ook nog een optionele DAC-module in. Kijk ook meteen even naar de bijpassende eindversterker AM 200 Signature.

Geef een reactie