Hack & Win een Steljes Audio streamer

Steljes MS2

We hebben in de multitest streamers de Steljes Audio streamer meegepikt. Een bijzonder leuk streamertje voor slechts 100 euro! Om u te laten ervaren wat mogelijk is voor dat bedrag, geven we er ééntje weg. Echter… wij zouden het erg leuk vinden als de Steljes zijn volle high-res potentieel haalt. Kortom: u mag de Steljes Audio hacken! En daarmee verdient u een artikel op Alpha Audio als Alpha Hacker.

Hacken is leuk als je er meer features mee kunt vrijmaken. En aangezien tegenwoordig alles software gereguleerd is – inclusief auto’s – is er vaak met wat kunst en vliegwerk in de code meer vrij te maken dan in eerste instantie de bedoeling van de fabrikant was. Wij vermoeden dat dit ook het geval is bij de Steljes. Alles wijst erop dat high-res streaming mogelijk is met deze streamer.

Hack en win

Iedereen die gokt dat hij de Steljes gehackt krijgt, mag meedoen. Lukt het uiteindelijk niet… geen ramp. Maar als het wel lukt, schrijven wij er een leuk artikel over met u in de hoofdrol!

Meedoen

Meedoen is gemakkelijk:

 • Zet een reactie onder dit bericht waarom u deze Steljes wil winnen
 • Geef aan of u denkt de Steljes te kunnen hacken…
 • Wacht tot 23-12-2017 20:00 – Dan trekken we de winnaar

Veel succes!

13 reacties

 1. Het lijkt me erg vet om dit ding te modden!
  Het wordt wel lastig om de firmware te dumpen van de flash chip. Daarnaast zou het erg vet zijn als je een eigen dac er op aan kan sluiten of audio bestanden direct via een usb stick kan afspelen.
  Een mod om highres toe te laten is natuurlijk het ultieme doel.

 2. Ik denk dat het een mooie plek in mijn studio kan hebben.
  O.a. Mijn eigen compositie’s terug luisteren omdat ik benieuwd ben of het geluid”wat ik bedoeld heb als artiest” tot zijn recht komt.

 3. Leuke Actie.
  Ik ben vooral benieuwd hoe deze set het doet tegenover mijn ShieldTV met losse DAC op mijn setje. Eens zien of dit op mijn bescheide set Onkyo/Teufel een rustiger beeld geeft.
  Zeker omdat ik via diverse kanalen (Kodi/Plex) mijn muziek speel breng hier in huis

Geef een antwoord