web analytics

Gold Note presenteert IS-1000 all-in-one

De Gold Note IS-1000 all-in-one

De IS-1000 is een Italiaans raspaardje van het merk Gold Note. Een uitgebreide all-in-one ook, waarmee u in één klap klaar bent.

De Gold Note IS-1000 is een compacte high-end all-in-one. U treft er alles in aan wat u zich maar kunt wensen, waaronder een phono voorversterker, DAC, streamer en eindversterker. Om te beginnen met dat laatste onderdeel: het betreft hier een klasse A/B ‘high current Mosfet’ versterker. Per kanaal levert deze een vermogen van 2 x 125 Watt in 8 Ohm of 2 x 250 Watt in 4 Ohm. De DAC is gebaseerd op een BurrBrown PCM 1796, optioneel kunt u kiezen voor een 1792. De streamer speelt zo ongeveer alle denkbare zaken af. Inclusief ondersteuning voor muziekdiensten Tidal, Qobuz, Spotify en Deezer. Verder ontbreekt HQ webradio evenmin, hiervoor wordt gebruik gemaakt van V-Tuner.

Roon Ready

Als bijna vanzelfsprekend is de IS-1000 Roon Ready. De phono voorversterker kan overweg met zowel MM- als MC-elementen. Voor gebruikers van iPhones, iPad’s en iPod Touches is er eveneens goed nieuws: het apparaat ondersteunt Airplay. Verder beschikt de all-in-one over een USB-ingang; hiermee kunt u native DSD 64 via DoP aanleveren. Datzelfde geldt ook voor LAN en Wifi. Qua analoge ingangen treft u onder meer een XLR gebalanceerd exemplaar aan.

Gerelateerde berichten

AudioQuest op Facebook

De Nederlandse tak van de Amerikaanse kabelspecialist AudioQuest zit sinds kort op Facebook. Door het bedrijf te volgen, blijf je gemakkelijk op de hoogte van de nieuwste producten.

Linn LP12

Linn LP12-dagen bij BB&G Zevenbergen

NIEUWS – Bij de overname van art’s Excellence door Beter Beeld & Geluid zijn de tradities gelukkig inbegrepen, waaronder de Linn LP12-dagen. Dit jaar mag en kunt u meer verwachten dan tijdens eerdere edities. Linn ? en dus ook de Sondek LP12 ? bestaat namelijk 40 jaar! Dit jaar valt er meer te vertellen en […]

2 reacties

Geef een reactie