web analytics

Gold Note presenteert IS-1000 all-in-one

De Gold Note IS-1000 all-in-one

De IS-1000 is een Italiaans raspaardje van het merk Gold Note. Een uitgebreide all-in-one ook, waarmee u in één klap klaar bent.

De Gold Note IS-1000 is een compacte high-end all-in-one. U treft er alles in aan wat u zich maar kunt wensen, waaronder een phono voorversterker, DAC, streamer en eindversterker. Om te beginnen met dat laatste onderdeel: het betreft hier een klasse A/B ‘high current Mosfet’ versterker. Per kanaal levert deze een vermogen van 2 x 125 Watt in 8 Ohm of 2 x 250 Watt in 4 Ohm. De DAC is gebaseerd op een BurrBrown PCM 1796, optioneel kunt u kiezen voor een 1792. De streamer speelt zo ongeveer alle denkbare zaken af. Inclusief ondersteuning voor muziekdiensten Tidal, Qobuz, Spotify en Deezer. Verder ontbreekt HQ webradio evenmin, hiervoor wordt gebruik gemaakt van V-Tuner.

Roon Ready

Als bijna vanzelfsprekend is de IS-1000 Roon Ready. De phono voorversterker kan overweg met zowel MM- als MC-elementen. Voor gebruikers van iPhones, iPad’s en iPod Touches is er eveneens goed nieuws: het apparaat ondersteunt Airplay. Verder beschikt de all-in-one over een USB-ingang; hiermee kunt u native DSD 64 via DoP aanleveren. Datzelfde geldt ook voor LAN en Wifi. Qua analoge ingangen treft u onder meer een XLR gebalanceerd exemplaar aan.

Gerelateerde berichten

AUDIO21

AUDIO21 organiseert vinyl-evenement

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 mei af te reizen naar het Gelderse dorpje wapenveld. AUDIO21 organiseert namelijk een zogeheten vinylfuif. Naast een platenmarkt zijn er ook drie luisterruimten met relevante apparatuur ingericht. En er is live-muziek!

2 reacties

Geef een reactie