Gold Note presenteert IS-1000 all-in-one

De Gold Note IS-1000 all-in-one

De IS-1000 is een Italiaans raspaardje van het merk Gold Note. Een uitgebreide all-in-one ook, waarmee u in één klap klaar bent.

De Gold Note IS-1000 is een compacte high-end all-in-one. U treft er alles in aan wat u zich maar kunt wensen, waaronder een phono voorversterker, DAC, streamer en eindversterker. Om te beginnen met dat laatste onderdeel: het betreft hier een klasse A/B ‘high current Mosfet’ versterker. Per kanaal levert deze een vermogen van 2 x 125 Watt in 8 Ohm of 2 x 250 Watt in 4 Ohm. De DAC is gebaseerd op een BurrBrown PCM 1796, optioneel kunt u kiezen voor een 1792. De streamer speelt zo ongeveer alle denkbare zaken af. Inclusief ondersteuning voor muziekdiensten Tidal, Qobuz, Spotify en Deezer. Verder ontbreekt HQ webradio evenmin, hiervoor wordt gebruik gemaakt van V-Tuner.

Roon Ready

Als bijna vanzelfsprekend is de IS-1000 Roon Ready. De phono voorversterker kan overweg met zowel MM- als MC-elementen. Voor gebruikers van iPhones, iPad’s en iPod Touches is er eveneens goed nieuws: het apparaat ondersteunt Airplay. Verder beschikt de all-in-one over een USB-ingang; hiermee kunt u native DSD 64 via DoP aanleveren. Datzelfde geldt ook voor LAN en Wifi. Qua analoge ingangen treft u onder meer een XLR gebalanceerd exemplaar aan.

Gerelateerde berichten

Sonos Play 5 2015

Nieuwe Sonos PLAY:5 heeft Trueplay en kost 579 euro

Sonos brengt dit najaar een nieuwe versie van de Sonos Play:5 uit. De vernieuwingen bestaan onder meer uit een vers design en de mogelijkheid om de speakers op verschillende manieren neer te zetten. Bovendien introduceert Sonos de nieuwe functie Trueplay voor de PLAY:1, PLAY:3 en PLAY:5.

Beatport

Spotify en Beatport werken samen

Over het algemeen proberen online muziekdiensten elkaar af te bluffen met een breed aanbod en handige functies. Des te opvallender is het dat Spotify en Beatport de handen ineenslaan. Bij laatstgenoemde zijn vooral liefhebbers van dancemuziek aangesloten. Spotify gaat het aanbod van Beatport deels in zijn eigen streamingdienst integreren. 

2 reacties

Geef een reactie