web analytics

DSPeaker Anti-Mode X4 eindelijk leverbaar

De DSPeaker Anti-Mode X4

De DSPeaker Anti-Mode X4 – een luidpreker-correctiesysteem – is eindelijk leverbaar. En voor de snelle bestellers is er een mooie actie gaande.

Elke luisterruimte vormt een interactie met de luidsprekers, dat is een waarheid als een koe. De door bijvoorbeeld reflecties en dempingen geïntroduceerde fouten zijn nagenoeg onvermijdelijk. Soms zijn ze duidelijk hoorbaar, soms nauwelijks. Maar dat de tekortkomingen vroeger of later vermoeiend gaan worden is bijna zeker. De Anti-Mode X4 is door DSPeaker ontworpen om die speaker-luiterruimte-fouten te corrigeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van – hoe kan het ook anders – DSP’s. Fasecorrectie, kamercorrectie en een equalizer staan paraat. Maar ook is het mogelijk om infrageluid en cross-over aan te passen. Het apparaat beschikt over zowel digitale als analoge ingangen. Daarnaast zijn drie DAC’s en drie ADC’s beschikbaar.

Actie

De importeur laat weten dat er tot eind deze maand (u moet dus snel zijn) een mooie actie loopt: ‘Aan de snelle bestellers bieden we 10% korting op de verkoopprijs van €3.890 Dat is dus €389 korting! Gedurende de maand december nemen we pre-orders aan en leveren dan de X4 medio januari 2018. First come, first serve’. Daarnaast is er een inruilmogelijkheid: ‘Voor de bezitters van een Anti-Mode 2.0 Dual Core die een X4 wensen, bieden we een fantastisch inruilaanbod aan. Afhankelijk van de ouderdom van de AM20DC bieden we 100% – 70% van de aankoopwaarde als korting aan!!’, aldus diezelfde importeur. Meer informatie over onder meer de X4 alhier.

Geef een reactie