Benelux distributie van Final bij Dune Blue ondergebracht

De D8000 van Final

Sinds 1 oktober 2017 wordt de Benelux distributie van Final, het Japanse headphone merk, door Dune Blue verzorgd.Een vertrouwd adres in de buurt dus.

Dune Blue is distributeur geworden van het Japanse hoofdtelefoonmerk Final. Final werd in 1974 opgericht, maar is sinds 2009 bezig zich een plek op de drukke personal audio markt te verwerven. Het merk onderscheidt zich van andere merken door onder andere het ontwerp, de ontwikkeling, de fabricage en de assemblage volledig in eigen hand te houden. Het resultaat is een reeks aan producten die luxe, kwaliteit en vakmanschap uitstralen. De Final producten onderscheiden zich echter ook door hun klank, zo meldt de kersverse distributeur.

Betaalbaar maar goed

De nieuwe E-serie, met de E2000 en de E3000 in ears, is een schot in de roos in het betaalbare segment. Nog niet eerder werd volgens Dune Blue in het prijssegment onder de €100,- de lat zo hoog gelegd. Met de D-8000 uit de nieuwe D-serie hebben de Japanners de planar technologie een niveau hoger getild. Final introduceert met de D-8000 hun eigen versie van de planar technologie (AFD). Daar gaan we in 2018 ongetwijfeld nog veel van horen. De D-8000 is vanaf half december bij een selecte groep dealers te beluisteren.

Gerelateerde berichten

Kemp Elektronics distributeur Creaktiv Systems

NIEUWS – Kemp Elektronics is sinds kort distributeur van het Duitse Creaktiv Systems. Bekend van wat leuke tuning-producten tegen elektrosmog. Ze hebben ook nog meubels, maar die zijn voor rekening van HNNY. Kemp is nu officieel distributeur van de overige accessoires en zal een demo houden op X-Fi om aan te tonen dat het een […]

Google kondigt Chromecast 2 en Chromecast Audio aan

Op een persconferentie heeft Google gisteravond de Chromecast 2 gepresenteerd. De belangrijkste vernieuwingen zijn een vers design, Spotify Connect-integratie en ondersteuning voor 5GHz-netwerken. Verder brengt de Amerikaanse zoekmachinegigant onder de naam Chromecast Audio ook een muziekstreamer uit.

Geef een reactie