web analytics

The+Record Player verenigt oud en nieuw

De The+Record Player

De The+Record Player oogt retro en modern tegelijk. En dat uiterlijk komt precies overeen met de functionaliteit die deze all-in-one biedt.

Als u zo af en toe eens vinyl draait, komt de The+Record Player wellicht goed van pas. Het is de vinylversie van de all-in-one. Daarmee bedoelen we dat er naast de draaitafel tevens gedacht is aan een geïntegreerde versterker van 100 Watt. En ook zijn de speakers ingebouwd. Kortom: plaatje opleggen en genieten maar! En de functionaliteit houdt daarmee niet op, want ook treft u in deze ‘platenspeler’ Bluetooth aan. U kunt daarmee vanaf bijvoorbeeld uw smartphone muziek draadloos streamen. Een USB in- en uitgang maakt rippen van een LP of single naar pc of laptop mogelijk. Dat maakt de The+Record Player ook interessant voor een ieder die z’n oude vinylcollectie wil digitaliseren. Een speciale auto-sensing lijningang en diezelfde USB-aansluiting zorgen verder voor naadloze integratie met Amazon Echo of Google Cast audio adapters.

Speciale editie

Een optische ingang maakt het helemaal compleet, koppel bijvoorbeeld uw tv aan de speler. Who needs a sound bar? De fabrikant heeft verder veel aandacht besteed aan de typische problemen die bij een combinatie als deze kunnen voorkomen. Speciaal ontwikkelde techniek zorgt ervoor dat u ook bij stevige bassen geen last van vervorming krijgt of problemen met akoestische feedback.  De veelzijdige platenspeler kost in de standaarduitvoering $999. Er is ook een Special Edition. Deze is voorzien van een koolstofvezel-toonarm en Ortofon 2M Red cartridge. Aan deze uitvoering hangt een prijskaartje van $1199.

 

 

Gerelateerde berichten

Logo ConsuWijzer

Webwinkel failliet: en uw geld dan?

ConsuWijzer is het informatieloket voor consumenten van de Autoriteit Consument & Markt. Omdat we in economisch zware tijden leven, en de kans op faillissementen van webwinkels alleen maar toeneemt, geeft ConsuWijzer een aantal tips om de risico?s te verkleinen.

twitter-music

Twitter wordt muzikaal

NIEUWS – Twitter gaat samenwerken met Soundcloud. De Social Media gigant gaat een app lanceren waarbij het mogelijk is om muziek te zoeken en streamen vanuit Soundcloud. De eerste app komt voor iOS. Andere systemen volgen later. 

1 reactie

  1. Ik vind dit stiekem wel mooi spul hoor, dat old meets new. Ik kijk ook erg uit naar de nieuwe Ruark Audio R7 mk3 radiogram. Zelfde principe, andere functies. Zou zo maar eens mijn installatie kunnen gaan vervangen. Je moet er wel van houden. Bestaat er een kans dat jullie de R7 gaan testen Alpha?

Geef een reactie