web analytics

Subwoofer van Tivoli Audio voor steviger laag

De Model SUB van Tivoli Audio

Tivoli Audio presenteert Model SUB, de eerste wifi-subwoofer van dit merk passend bij de ART-luidsprekers van de fabrikant. Haal meer laag in huis!

De Model SUB van Tivoli Audio – u weet wel, van onder meer de houten radio’s – past bij de ART-luidsprekers van hetzelfde merk. Hebt u dan ook bijvoorbeeld een Cube of ORB in gebruik, dan koppelt u de nieuwe subwoofer eenvoudig én draadloos tot een 2.1-systeem. Er kan gekozen worden uit een drietal basiskleuren die passen bij de ART-speakers. Als vanzelfsprekend is ook het uiterlijk van de Model SUB daar netjes op afgestemd. De sub kan op een plank of de vloer gezet worden, maar ook verticaal aan de muur hangen is een optie. Inwendig treft u twee actieve en twee passieve drivers aan. Inclusief een crossover-filter zodat alleen de lage tonen worden doorgegeven.

App

Middels een voor iOS en Android beschikbare gratis app verbindt en bedient u de ART-speakers in huis. En configureert u de nieuwe Model SUB die vervolgens naadloos integreert in het geheel. De sub is eventueel ook in combinatie met andere hifi-apparatuur te gebruiken, maar dan niet draadloos. U maakt in dat geval gebruik van een AUX-ingang. De subwoofer kost €379 en is per direct leverbaar.

Gerelateerde berichten

Sonos android controller

Nieuwe Sonos controller software ook voor Android tablets

NIEUWS – Het heeft even geduurd, maar hij is er: Sonos controller software voor Android tablets. Niet dat de oude app niet werkte op een tablet, maar echt optimaal was het niet. We hebben daarom maar nooit een ‘versus’ gedaan met de iPad app, omdat het gewoon geen strijd is. Met versie 3.6 van de […]

Linns geheimpje – de Sekrit DS-I

ISE  NIEUWS – Ja, een geheimpje van Linn! De gloednieuwe Linn Sekrit DS-I is een streaming unit met versterker. Uitermate geschikt voor inbouw – daar is hij ook voor bedoeld – of een plekje in de hoek van de kamer. De kwaliteit ligt tussen de Sneaky en de Majik DS in.

Geef een reactie