Review Denon HEOS BAR + subwoofer

in Reviews (737) | AV Reviews (36) | Soundbar (17) |


HEOS cinema soundbar

Intro

 • Alpha-Rating

 • Beoordeeld 3 sterren
 • Goed!
1398 inclusief subwoofer

 • Denon HEOS BAR soundbar
 • Getest door:
 • Gepost op: :
 • Laatst aangepast: 2017-11-15
 • Bouwkwaliteit
  Schrijver: 75%
 • Installatie
  Schrijver: 80%
 • Bediening
  Schrijver: 70%
 • Weergave
  Schrijver: 70%
 • Weergave muziek
  Schrijver: 50%
 • Prijs
  Schrijver: 60%

Conclusie:

De Denon HEOS BAR soundbar is een goede soundbar voor films. De ondersteuning van de HEOS familie, maakt het mogelijk om totaaloplossingen in een woning aan te bieden

De HEOS BAR Soundbar is uitermate geschikt voor films. Daarbij speelt hij ook een aardige noot muziek. Verwacht echter geen Hi-fi. Daar gaat de concurrentie de HEOS echt voorbij. En punt is: die zijn ofwel gelijk geprijsd, of goedkoper. Maar ja: HEOS biedt weer andere voordelen.

Punten van aandacht zijn dus de prijs en de app. Er zijn nog een paar onhandigheden aan te wijzen en we houden er niet van te moeten registreren.

Denon is een grote speler in de wereld van Hi-Fi. Ze hebben letterlijk overal een vinger in de pap, dan wel gehad. Denon heeft goed geïnvesteerd in de huidige ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan hun multiroom audio ecosysteem: HEOS. U voelt het waarschijnlijk al aankomen, wij hebben een hoge verwachting van deze (nieuwe) HEOS BAR.


Even wat verwarring, want wij hadden de review al online staan. Maar wij hebben de Denon HEOS Cinema en de Denon HEOS Bar met elkaar verward. Dat is natuurlijk onze eigen stomme schuld. Maar achteraf blijkt dat een eeneiige tweeling meer uiterlijke verschillen heeft dan de HEOS Cinema en de HEOS BAR.

Wij hebben ondertussen redelijk wat soundbars zien komen en gaan. Toch blijft het altijd weer een verrassing wat we in de dozen aantreffen. Bij de Denon Heos BAR werden wij aangenaam verrast met een goede ontwikkeling. We troffen een complete soundbar aan. We doelen hiermee ook op alle kabels die u mogelijk nodig zou kunnen hebben. Dat gebeurt lang niet altijd. Wij hebben een mening over het leveren van onzinnige accessoires. Echter is de soundbar naar onze mening een andere categorie. Dit is een all-in-one product. De meeste gebruikers zullen hier geen kabels van honderd euro of meer inprikken. Dus zeker voor de doelgroep is dit een goede ontwikkeling.

Goed

Goed film geluid

Multi-room familie

Minder goed

App

Stofvanger

Prijs

 • Geef een reactie

  U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


  Gerelateerde items? Zie ook: