web analytics

Primare producten als eerste bij Number One

Number One presenteert op donderdag 9 november de nieuwe generatie Primare producten

Donderdag 9 november vindt bij Number One de Nederlandse première van de nieuwe generatie Primare producten plaats

Number One presenteert op donderdag 9 november de nieuwe generatie Primare producten. Het gaat om de geïntegreerde versterker I35 Prisma voor € 4.500, de cd-speler CD35 Prisma voor €3.200 en de compacte versterker I15 Prisma voor €1.750. Daarbij geldt dat ieder model nieuwe technologieën bevat en weer beter klinkt. De mooi gemaakte apparaten zijn door het Zweedse Primare aangekondigd als ‘drie opwindende nieuwe producten’. Ze bevatten allen Prisma, de nieuwe bedienings-connectiviteit-streaming oplossing van dit merk.

Meer te beluisteren

Overdag vindt in de Leidse winkel de persintroductie plaats. Op donderdagavond 9 november van 19.30 uur tot 21.30 uur bent u van harte welkom om te komen luisteren. Er zijn medewerkers van Primare aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Aanmelden is niet nodig, maar wel fijn, zo laat Number One weten. En als u toch in de zaak bent: daar staat inmiddels ook de complete Uniti-serie demonstratieklaar. Het betreft de nieuwe generatie van de succesvolle ‘alles-in-een-oplossingen’ van het Britse Naim Audio. Vernieuwde functionaliteit, nieuw design en nog betere prestaties. Het assortiment begint met de Atom voor €2.250, de Star voor €3.999, de Nova voor €4.999 en de Core voor €2.450.

Gerelateerde berichten

3voor12 Song van het jaar

Tv-tip: 3voor12 Song van het jaar

Vanaf morgenmiddag is er op 3FM en NPO 101 van 14.00 tot 00.00 uur volop aandacht voor de 3voor12-verkiezing Song van het Jaar. Zaterdag 12 december staat er eveneens een televisie-uitzending gepland op NPO 3. De uitzending is van 22.35 tot 00.05 uur.

1 reactie

  1. Gisteren heb ik Primare pruducten kunnen beluisteren op de iEar beurs in Tilburg, en ik vind ze oké.

    Ik ben met relatieve nieuwkomers en nieuwkomers altijd wat terughoudend, en dan kunnen audiocomponenten glimmen wat ze willen en goudenrandjes hebben, eerst horen en dan pas een oordeel.

Geef een reactie