web analytics

Pioneer DJ presenteert DJ DM-40BT speakers

De nieuwe Pioneer DJ DM-40BT speakers

Pioneer DJ’s populaire speakers DM-40 zijn van een upgrade voorzien. Aan de luidsprekers is de draadloze Bluetooth-technologie toegevoegd.

De nieuwe DM-40 van Pioneer DJ zijn voorzien van Bluetooth. Daardoor ze nog een stuk veelzijdiger zijn geworden wat connectiviteit betreft. Uw laptop, telefoon en tablet zijn hierdoor gemakkelijk te koppelen aan de speakers. Ze zijn in twee verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart (DM-40BT) en wit (DM-40BT-W). De compacte actieve luidsprekers creëren een veelzijdige thuisopstelling en hun rijke gebalanceerde geluid maakt dat het perfect geschikt is voor elke producer en DJ, aldus de fabrikant. Zo zorgt bijvoorbeeld de Groove Technology voor een vloeiende basrespons.

Ook voor thuis

Deze speakers zijn natuurlijk niet uitsluitend voor producers en DJ’s. ‘Ook al produceer u zelf misschien geen tracks, u wilt natuurlijk wel optimaal van al uw muziek kunnen genieten. Dat kan uiteraard met het heldere geluid van de DM-40BT en met de Bluetooth-functie, waarmee u de luidsprekers gemakkelijk verbindt met uw apparaten. Zet snel uw lievelingsnummer op’, zo meldt Pioneer DJ. De DM-40BT/DM-40BT-W actieve monitorluidsprekers zijn beschikbaar vanaf november 2017 tegen een adviesprijs van €199 per paar, inclusief btw. En die prijs maakt ze natuurlijk erg aantrekkelijk voor geluid op de werktafel, of in de slaapkamer. De draadloze mogelijkheden zorgen daarbij voor een hoge mate van flexibiliteit.

Gerelateerde berichten

Cornered

ISE 2018 – Interview Cornered Audio

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen […]

Geef een reactie