Komend weekend New Music Show Brussel

Kom kijken naar onder meer de Wilson Audio Alexia series 2 in Brussel op de high-end show aldaar

Komend weekend wordt in Brussel weer de jaarlijkse New Music High End Innovation Show in Brussel gehouden, waar u onder meer Reference Sounds aantreft.

Het is bijna tijd voor de jaarlijkse New Music High-End Innovation show in Brussel. Reference Sounds is er al helemaal klaar voor: ‘Wij hebben ons vrachtwagentje al gereserveerd en reizen af met een machtige combinatie van Mark Levinson en Wilson Audio maar vooral veel positieve zin’. In zaal ‘Athens 2’ introduceren zij de Wilson Audio Alexia series 2 – een primeur voor de Benelux. Het nieuwste model van Wilson Audio is zowel in- als extern op diverse punten verder geëvalueerd en staat daarmee nog dichter bij het ideaal van David en Daryl Wilson. De optimalisatie in het tijdsdomein is daarin het belangrijkste uitgangspunt. ‘Een muzikale ervaring met extreem realistische live beleving zoals alleen een Wilson Audio dat kan’, zo meldt Reference Sounds. Om te vervolgen: ‘Zeker wanneer we de combinatie maken met Mark Levinson’s neutrale klankkarakter gekoppeld aan onuitputtelijke energie met fluwelen souplesse’.

Locatie

U leert er alles over tijdens de New Music High End Innovation show in Brussel op zaterdag 18 en zondag 19 november. Het evenement wordt gehouden in Hôtel Courtyard – Marriott, Olympiadenlaan 6 te Brussel. Gratis parkeren aldaar is mooi meegenomen. Leuk om er dan maar meteen een weekendje van te maken lijkt ons.

Gerelateerde berichten

Restyle Netflix

Nieuw sausje voor Netflix

Netflix maakt op zijn website bekend dat het bedrijf de apps voor gameconsoles, smart-tv’s, settopboxen en blu-ray-spelers radicaal gaat omgooien. Binnen nu en twee weken zijn de wijzigingen zichtbaar voor leden met geschikte apparatuur. Bij het ontwikkelen van het nieuwe design hebben de makers er rekening mee gehouden dat leden steeds grotere schermen gebruiken. In de interface is […]

Geef een reactie