web analytics

Bluesound in feeststemming: wéér een Hifi Award

Bluesound sleept voor de vijfde achtereenvolgende keer een Hifi Award binnen

Bluesound heeft voor de vijfde keer op rij een mooie Hifi Award in de wacht gesleept voor zijn draadloze streamingsysteem. De champagne kan weer ontkurkt worden!

Importeur Dali Benelux liet ons weten dat Bluesound voor de vijfde keer op rij een Hifi Award in de wacht heeft gesleept voor zijn multiroom-systemen. Het begon met twee keer achter elkaar de award voor Generation 1. De afgelopen drie jaar werd Generation 2 bekroond. Onder die ‘Generations’ valt een hele serie aan componenten, zoals bijvoorbeeld de Node 2. Deze streamer kan het hart vormen van een draadloos multiroom-systeem. Of u kiest voor de Powernode 2, een streamer-versterker in één. Door draadloze speakers door het hele huis toe te voegen creëert u een multiroom-systeem van jewelste.

Bluesound glimt

Dat Bluesound dus alweer die felbegeerde Hifi Award in de wacht sleept is dus niet zo heel verwonderlijk. En dat zowel fabrikant als importeur glimmen van trots is eveneens begrijpelijk. Vandaar dat we dit heuglijk feit toch even met u delen. Een prijs als deze geniet namelijk behoorlijk wat aanzien in ‘het wereldje’.

Gerelateerde berichten

Cambrige NP30 front

Cambridge Audio NP30 streaming audio speler

Streaming audio is op diverse manieren te realiseren. Het kan met usb-dacs, squeezeboxen met servers en met upnp-apparaten die vrijwel plug ?n play zijn. Kortom: het kan gemakkelijk of moeilijk. Cambridge Audio?s NP30 valt zonder twijfel in de categorie gemakkelijk. Is hij verder ook helemaal af?

3 reacties

Geef een reactie