Auna’s alleraardigste plug-in webradio

De Auna plug-in radio

Soms kom je al struinende over internet alleraardigste apparaatjes tegen, zoals deze plug-in webradio van Auna, inclusief lokale streamingmogelijkheden.

De Auna plug-in webradio verdient zeker niet het predicaat high-end. Maar leuk is de streaming radio en netwerkspeler wel degelijk. U prikt het apparaat simpelweg in een stopcontact, waarna u de beschikking krijgt over een webradio die toegang biedt tot een scala aan stations. Extra voordeel is dat de ontvangst loepzuiver is, ook in bijvoorbeeld de keuken waar dat bij ‘gewone’ radio lang niet altijd het geval is. Enige vereiste is een wifi-signaal. Verder brengt u er niet alleen webradio mee ten gehore, maar benadert u via uPnP en DLNA ook uw muziekcollectie op bijvoorbeeld een NAS mee. Desgewenst kan een lokaal weerbericht op het display worden getoond.

Timer en alarm

Dit toestel is bij uitstek geschikt om snel bij te plaatsen in ruimten waar u normaal gesproken geen netwerkspeler hebt staan. Omdat ook voorzien is in een wek- en sleepfunctie voldoet hij ook prima op de slaapkamer. Voor in de keuken komt de count-down timer uitstekend van pas. Kortom: een veelzijdig ‘hebbeding’ waar ook nog eens een prettig prijskaartje van €97,99 aan hangt. Misschien een leuk cadeautje voor sinterklaas of kerst.

4 reacties

      1. Hallo ,
        Via ” PEARL.DE ” kan wel verstuurd worden naar Nederland , daar kost ie 74,90 en verzendkosten 19,90 bij vooruitbetaling of Paypal . Vanaf 150 euro bestellen gratis misschien ?

Geef een antwoord