Audionet presenteert jubileumversterker SAM 20 SE

De Audionet jubileumversterker SAM 20 SE

Het Duitse Audionet bestaat 20 jaar en dat moet vanzelfsprekend gevierd worden. U als klant kan mee feesten middels de nieuwe jubileumversterker SAM 20 SE.

Een jubileum is bij veel high-end (en andere) fabrikanten vaak een reden voor het uitbrengen van een jubileummodel. Zo ook bij Audionet, dat de SAM 20 SE presenteert. De Duitsers hebben hun ‘bestseller’ versterker SAM van de allernieuwste technieken voorzien. Zo treft u er nieuwe MOSFET vermogenstransistors in aan die een zeer geringe serieweerstand hebben. De stevige en snel reagerende voeding is gebaseerd op een ingegoten 700 VA ringkerntrafo. Verder is er volgens de fabrikant aandacht besteed aan de binnenbekabeling en signaalkabels bestaande uit zilver en goud. Qua condensatoren is ook – hoe kan het ook anders – gekozen voor het beste.

Phono

Een phono-printplaat is in het jubileummodel vast ingebouwd. U haalt er dus een eindversterker mee in huis waar u alle kanten mee op kunt. En desgewenst ook uw vinylhobby nieuw leven in kunt blazen. De SAM 20 SE ligt nog net op tijd voor de feestdagen in de schappen. Maar goed ook, want het apparaat kost €6990. En dan is een goede sint of kerstman natuurlijk wel zo praktisch om achter de hand te hebben.

Gerelateerde berichten

Xbmc 13

Xbmc 13 beta is uit

Voor htpc-fans is Xbmc één van de prettigste pakketten om mee te werken. Versie 12 – Frodo – is al een tijd op de markt. Tijd voor versie 13! Nu moeten we nog wel even geduld hebben, maar we kunnen wel alvast een voorproefje krijgen. Versie 13 is namelijk in beta beschikbaar!

Geef een reactie