web analytics

Akiko Audio Phono Booster voor lagere ruisvloer

De Akiko Audio Phono Booster

Akiko Audio presenteert de Phono Booster die bij platenspelers moet zorgen voor een lagere ruisvloer bij met name de hogere frequenties.

Het recept van de nieuwe Akiko Audio Phono Booster is bekend van dit merk: een kastje met daarin natuurlijke mineralen. Verbindt het via een enkele draad met uw platenspeler en ruis verdwijnt – volgens de fabrikant – als sneeuw voor de zon. Volgens hen ‘ontstaat een verhoogde ruisvloer door vervuilde stroom en hoogfrequente instralingen en dient deze aangepakt te worden, aangezien deze ruis zich mengt met het muzieksignaal’. Volgens Akiko’s Sander van Berlo ‘een belangrijke oorzaak van luistermoeheid’.

Ondersteuning voor voorversterker

Even wat woorden uit het persbericht (dus niet van Alpha Audio!)

‘Het tere elektrische signaal afkomstig van een platenspeler is zeer kwetsbaar. Als u kiest voor analoge weergave is het natuurlijk niet de bedoeling dat de informatie uit de platengroef vervuild wordt met hoogfrequente ruis… Om te bereiken dat uw analoge muziek op een natuurlijke en schone manier wordt weergegeven, hebben we de Phono Booster ontwikkeld. Voor u betekent dat optimaal genieten van uw platencollectie!’, aldus de fabrikant. Volgens Akiko ‘mag u een eerlijke, schone weergave verwachten. De phono voorversterker wordt bovendien in zijn werking ondersteund en zal beter presteren. Door de lagere ruisvloer worden meer kleine details hoorbaar. De micro dynamiek neemt toe; muziek klinkt levendiger’. De Akiko Audio Phono Booster is per direct leverbaar voor een prijs van €350.

Gerelateerde berichten

Poulissen gaat verbouwen en opruimen

Poulissen gaat verbouwen en opruimen

Poulissen Audio Video Center in Roermond slaat stevig aan het verbouwen. Het betekent onder meer dat ‘oude’ voorraad opgeruimd moet worden. Sla uw slag, zouden we zeggen. Overigens blijft de zaak gewoon geopend tijdens het verbouwen.

1 reactie

Geef een reactie