Video Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon

in Personal Audio (230) | Reviews (106) | Hoofdtelefoons (79) | Over Ear (43) | Recensies (619) | Video-cast (205) |


Bowers Wilkins PX

Wij hebben als één van de eersten de nieuwe Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon in handen. Een draadloos model mét noise-cancelling. We vertellen u op video wat er verder nog bijzonder is aan deze nieuweling. 

Bowers & Wilkins is in rap tempo nieuwe modellen aan het lanceren in het personal-audio segment. En dan vooral draadloze modellen. Kijk bijvoorbeeld naar de P5 en P7 Wireless. Scherpe prijzen, degelijke producten. De nieuwe PX – 399 euro – moet nog wat extra’s bieden ten opzichte van de twee draadloze varianten van bestaande modellen. De PX biedt namelijk ook actieve noise-cancelling. Mét nog een extra optie… Namelijk een actief filter dat de gebruiker kan aanpassen naar wens. Via een app. En dat is iets wat niet heel veel concurrenten kunnen bieden!

We gaan nog een complete review schrijven over de nieuwe Bowers & Wilkins PX. We hebben echter voor u al wat foto’s gemaakt én een video klaar gezet waarin we wat meer vertellen over deze nieuwe hoofdtelefoon.

Foto’s Bowers & Wilkins PX

Foto’s App Bowers & Wilkins PX

Video Bowers & Wilkins PX

 • Dag Jaap.
  Enig idee qua verschillen / geluid met de eerder beschreven Sony WH 1000 XM . Prijs is nagenoeg gelijk..
  Heb je voorkeur, Sony en B&W helaas niet bij dezelfde winkel te beluisteren.
  No complimenten voor de X-Fi presentatie en tot ziens op de Iear beurs.
  Gr. Simon

  • Dag Simon,

   Ik heb de Sony niet gehoord, dus ik kan er echt niets over zeggen. De PX is tot nog toe goed bevallen. Maar ik moet er nog langer naar luisteren om écht een oordeel te kunnen vellen.

   Dank! En zeker tot ziens op iEAR!

   • ik heb alles gehoord op WH-1000Xm2 na. niet lang genoeg om definitief oordeel te hebben maar na mijn idee is PX best klinkende maar ik vind dat hij te hard op oren drukt… als ik voor 1 hoofdtelefoon zou gaan voor alles van noise cancelling modellen dan zou dat waarschijlijk de “QC 35” zijn vawegen de “C”omfort , voor muziek bij reizen waarschijlijk de PX omdat je op kort termijn wenig last zou hebben an de druk

 • Geef een reactie

  U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


  Gerelateerde items? Zie ook: