web analytics

OPPO UDP-203 en UDP-205 Roon Ready middels een firmware-update

De OPPO UDP-205 4K-speler

De OPPO UDP-203 en UDP-205 4K Blu-ray- en netwerkspelers zijn middels een nieuw uitgebrachte firmware-update Roon Ready te maken.

De 4K Blu-ray spelers UDP-203 en UDP-205 zijn veel meer dan ‘slechts’ een speler voor fysieke media. Zo ondersteunen ze ook streaming van hi-res audio. En precies voor die tak van sport komt Roon Ready voor veel liefhebbers goed van pas. Via een recentelijk uitgebrachte firmware-update is dat in een handomdraai te realiseren.

Updaten

De update-procedure vindt u hier, let goed op de aanwijzingen. Het is eventueel mogelijk om de update via een cd-recordable uit te voeren, maar zoals de fabrikant zelf al aangeeft leidt dat mogelijk tot fouten. De opneembare cd’djes kunnen fouten bevatten en dat is voor firmware natuurlijk nooit goed. Beter is het dus om voor de online-update te kiezen. Het gebruik van uw OPPO UDP-203/205-speler met de nieuwste Roon Ready firmware is makkelijk. Sluit de speler aan op uw thuisnetwerk. Start de Roon app op uw computer of smart device. Vind de OPPO speler in het hoofdstuk ‘Audio Setup’ van Roon app en geniet van het streamen van uw muziek naar de speler.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

5 reacties

  1. Een abonnement op Spotify is ook€ 10 per mnd = € 120 per jaar, hoor je ook niemand over.
   Dan is de optie om goed en perfect afspelen van je verzameling, mat de beste kwaliteit die je bedenken kunt, en een niveau regeling, erg ontspannend. ;-)
   DSD is bij mij dan naar PCM omgezet naar DXD op 352.8 MHz.

   Ik kan er wel mee leven

Geef een reactie