OPPO UDP-203 en UDP-205 Roon Ready middels een firmware-update

De OPPO UDP-205 4K-speler

De OPPO UDP-203 en UDP-205 4K Blu-ray- en netwerkspelers zijn middels een nieuw uitgebrachte firmware-update Roon Ready te maken.

De 4K Blu-ray spelers UDP-203 en UDP-205 zijn veel meer dan ‘slechts’ een speler voor fysieke media. Zo ondersteunen ze ook streaming van hi-res audio. En precies voor die tak van sport komt Roon Ready voor veel liefhebbers goed van pas. Via een recentelijk uitgebrachte firmware-update is dat in een handomdraai te realiseren.

Updaten

De update-procedure vindt u hier, let goed op de aanwijzingen. Het is eventueel mogelijk om de update via een cd-recordable uit te voeren, maar zoals de fabrikant zelf al aangeeft leidt dat mogelijk tot fouten. De opneembare cd’djes kunnen fouten bevatten en dat is voor firmware natuurlijk nooit goed. Beter is het dus om voor de online-update te kiezen. Het gebruik van uw OPPO UDP-203/205-speler met de nieuwste Roon Ready firmware is makkelijk. Sluit de speler aan op uw thuisnetwerk. Start de Roon app op uw computer of smart device. Vind de OPPO speler in het hoofdstuk ‘Audio Setup’ van Roon app en geniet van het streamen van uw muziek naar de speler.

5 reacties

  1. Een abonnement op Spotify is ook€ 10 per mnd = € 120 per jaar, hoor je ook niemand over.
   Dan is de optie om goed en perfect afspelen van je verzameling, mat de beste kwaliteit die je bedenken kunt, en een niveau regeling, erg ontspannend. 😉
   DSD is bij mij dan naar PCM omgezet naar DXD op 352.8 MHz.

   Ik kan er wel mee leven

   1. Dat vind ik wel anders. Met zo’n abonnement krijg je inmiddels iets van 20 miljoen tracks. Met Roon niet… dat is puur bedieningssoftware en een (erg fijne!) bibliotheek-beheerder.

Geef een antwoord