Van Medevoort – Xfi 2017

in Achtergronden (519) | Hifi achtergronden (332) | Shows (136) | Hi-Fi (969) |


We hebben heel wat mooie spulletjes gezien op Xfi. En ook een verrassing: Van Medevoort! De Oer-Hollandse fabrikant heeft een compleet nieuwe productlijn neergezet. Wij lopen alle producten even langs.

Wie nog in de veronderstelling was dat Van Medevoort de handdoek in de ring heeft gegooid heeft het mis. Het bedrijf is nooit van de markt geweest. Sterker nog: er staat nu een compleet nieuwe 300- en 400-serie. Om precies te zijn: 36x-serie en 47x-serie. Er zijn nieuwe voorversterkers, eindversterkers, loopwerken, cd-spelers, dacs en zelfs een mediaspeler. Ow… en nieuwe luidsprekers. Kortom: genoeg te zien!

Video Van Medevoort Xfi 2017

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: