Loewe Klang m1, stijlvolle portable speaker

De Loewe Klang m1

Loewe presenteert de Klang m1, een stijlvolle portable speaker met Bluetooth aan boord. Veelzijdig inzetbaar onderweg dus.

Met de Loewe klang m1 kunt u overal genieten van je muziek met een volgens de fabrikant geweldige geluidskwaliteit: ‘Speel hits af op de smartphone, tablet of laptop. De draagbare bluetoothspeaker detecteert ze automatisch en speelt ze af. Zo komt uw muziek werkelijk tot leven. Erg handig. En mooi! Want de Loewe klang m1 ziet er erg leuk uit. Hij is gemaakt uit roestvrij staal en verkrijgbaar in Silver en Graphite Grey. De lederen draagriem maakt het helemaal af. Zo luistert u overal muziek in stijl’. De speaker meet slechts 6,3 bij 13,3 cm en past daarmee altijd wel ergens in een (broek)zak.

Bluetooth

De speaker beschikt (natuurlijk) over Bluetooth, maar helaas ontbreekt AptX. Al is het de vraag of de betere geluidskwaliteit daarvan hoorbaar is bij een zo compacte speaker als deze. Het frequentiebereik van de Klang m1 loopt van 96 Hz tot 20 kHz. Een handig polsriempje zorgt voor wat extra ‘veiligheid’ tijdens het gebruik. De ingebouwde batterij is in twee uur volgeladen en levert vervolgens 12 uur speeltijd. Het apparaat kost €199 en is vanaf deze maand leverbaar. Leuk als cadeau voor sinterklaas of kerst bijvoorbeeld.

Geef een antwoord