web analytics

Lange Nacht der Ohren in Berlijn valt samen met CanJam

Op 4 november wordt dit jaar in Berlijn weer de Lange Nacht der Ohren georganiseerd

Heel stevige hifi-liefhebbers moeten vooral het komend weekend vrijhouden voor een trip naar Berlijn. En daar genieten van de Lange Nacht der Ohren.

De Berlijnse Lange Nacht der Ohren is een waar festijn voor liefhebbers van de betere hifi. Het bijzondere aan dit evenement is ten eerste het tijdstip. Voor alweer de tiende keer op rij openen Berlijnse hifi-winkels op 4 november tot middernacht hun deuren. Dan is er het aantal deelnemers dat een zeer breed spectrum aan te beluisteren apparatuur zal presenteren. Omdat Berlijn een tamelijk grote stad is, zijn gratis shuttlebussen ingezet waarmee u snel en makkelijk tussen de deelnemers kunt reizen. Behalve luistersessies staan er ook workshops en voordrachten op de rol.

Deelnemers

De hifi-shops die aan deze editie van de ‘nacht der nachten’ meedoen zijn:

  • AudioForum
  • Boxen Gross
  • einklang hifi
  • HIFIplay
  • HiFi Studio 10
  • King Music
  • Max Schlundt Kultur Technik
  • PhonoPhono

Dat we hier wat extra aandacht aan het evenement besteden heeft overigens een reden. De Lange Nacht der Ohren vindt namelijk in hetzelfde weekend plaats als CanJam Europe. En die wordt dit jaar voor het eerst ook in Berlijn gehouden. Kortom: er valt meer dan genoeg te beleven in het weekend van 4 en 5 november aldaar.

Gerelateerde berichten

Winnaars EISA-awards bekend

Elk jaar kiezen vijftig Europese bladen uit zo’n twintig landen de beste elektronicamerken van het moment. Deze tijdschriften zijn verenigd in de European Imaging and Sound Association (EISA). De EISA-awards worden uitgereikt aan producten uit zes productgroepen, namelijk hifi, beeld, fotografie, auto-apparatuur, home theater en mobiele apparaten.

Netflix Ultra HD

Netflix rolt Ultra HD-streams uit

Het is al een tijdje bekend dat Netflix experimenten uitvoert op het gebied van Ultra HD (4K). In het Verenigd Koninkrijk worden er sinds kort streams in deze kwaliteit aangeboden van de serie House of Cards (seizoen 2). Hierdoor lijkt de kans groot dat de Nederlandse versie van Netflix op korte termijn ook de allerhoogste […]

Geef een reactie