web analytics

Komend weekend Rega Totemshow bij Bender Hifi

Komend weekend organiseert Bender Hifi een Rega Totemshow

Bender Hifi in Arnhem organiseert komend weekend – ofwel 28 en 29 oktober – een Rega Totemshow. Van beide merken kunt u veel moois verwachten.

Het wordt een weekend bomvol shows en de keuze zal niet voor iedereen even makkelijk zijn. Mocht u (in de buurt van) Arnhem wonen, dan is Bender Hifi wellicht een mooie optie. Aldaar vindt zaterdag 28 en zondag 29 oktober een show rondom de merken Rega en Totem plaats. Onder het motto ‘England meets Canada’ treft u er in ieder geval de nieuwe Rega Planar 6 platenspeler aan, terwijl ook de Planar 3 met verschillende elementen paraat staat. Verder zijn er de nieuwe versterker Brio en CD-speler Apollo te beluisteren. Kortom: voor elk wat wils.

Meer Bender shows

Totem brengt de Sky Tower en Tribal Tower luidsprekers mee. Op zaterdag én zondag kunt u tussen 12.00 uur en 17.00 uur komen luisteren en genieten bij Bender. Te vinden aan de Steenstraat 54 in Arnhem. De komende tijd vinden er meer interessante shows plaats in de winkel. Een overzicht daarvan vindt u op deze pagina. Pak de agenda er dus vast maar bij om de komende gure weekenden vol te plannen zouden we zeggen. Zeker als u in Gelderse contreien woont.

Gerelateerde berichten

google

“Google komt met Chromecast Audio”

Naar verluidt werkt Google onder de codenaam Hendrix aan een Chromecast-versie die speciaal bestemd is voor speakers. Hierdoor zou het mogelijk zijn om rechtstreeks muziek af te spelen van muziekbronnen, zoals lokale muziekbestanden op een smartphone en bibliotheken op Spotify.

Geef een reactie