Interview Shunyata Cables – Xfi 2017

in Achtergronden (533) | Hifi achtergronden (343) | Fabrikanten (93) | Hi-Fi (989) | Video-cast (246) |


We hebben op Xfi 2017 heel wat mensen gesproken. En als we de kans hadden, trokken we ze voor de camera. Zo ook Shunyata Cables die maar liefst drie nieuwe series heeft geïntroduceerd. 

Op Xfi was dit jaar heel wat nieuws te zien. En dan niet alleen nieuwe speakers, versterkers of streamers. Ook nieuwe kabels waren te zien én te horen. Bij More Music was nieuws te zien van Shunyata. Wij vragen het aan Brandon van Shunyata.

Video interview Shunyata Cables

  • Ik ook, al zijn de verschillen nogal marginaal en niet perse beter. Echter, de bedragen die men vraagt voor dit soort kabels zijn meestal absurd in relatie met de vermeende betere kwaliteit in geluidsopbrengst. Laat je dus niet gek maken dat je dit soort kabels echt nodig hebt, is het devies. De Audioholics Guys leggen dat haarfijn uit, vind ik.

  • Geef een reactie

    U dient aangemeld te zijn indien u iets wilt schrijven.


    Gerelateerde items? Zie ook: