web analytics

Grimm LS1a in surround bij Beter Beeld & Geluid

Grimm LS1a in surround bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid introduceert in samenwerking met NativeDSD de Grimm LS1a op 28 oktober tijdens een show. Met vijf Grimm LS1a’s in surround!

Sinds recent is Beter Beeld & Geluid dealer geworden van het merk Grimm Audio. Een absoluut grensverleggend luidsprekersysteem, volgens de Hilversummers. In samenwerking met Native DSD Music presenteert het bedrijf als surround specialist de nieuwe LS1a luidsprekers in een surround-opstelling. In de prachtige grote luisterruimte in Hilversum worden de Grimm Audio LS1a’s met de Trinnov Altitude surround processor gecombineerd. Jared Sacks – oprichter van het platenlabel Channel Classics Records en tevens eigenaar van Native DSD Music – zal aanwezig zijn om uitleg te geven over de opnames. De DSD surround bestanden worden afgespeeld met Roon Labs software via een volledig digitaal pad naar de luidsprekers. Kortom, een uniek event dat u eigenlijk niet mag missen.

Reserveren

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is noodzakelijk en kan hier. De show begint op 28 oktober om 13:00 uur in de Hilversumse locatie aan de 1e Oosterstraat 2.

Gerelateerde berichten

logo RTL Nederland

Netflix-oorlog: RTL koopt Videoland

Het wordt spannend op de video on demand-markt. Heeft Netflix onlangs aangekondigd nog dit kwartaal naar Nederland te komen, ondertussen zit ook RTL Nederland niet stil. Dat mediabedrijf heeft de on demand-activiteiten van Videoland overgenomen.

LP's

X-fi 2013: vinyl liefhebbers opgelet!

Liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken op de X-fi High End Audioshow in Veldhoven. Want Happy Sad Records, gespecialiseerd in de in- en verkoop van bijzonder vinyl, is present. Het bedrijf, dat vooral via hifi-winkels van derden actief is, brengt een breed assortiment aan lp?s mee, van Adele tot Frank Zappa. 

Geef een reactie