Focal introduceert nieuwe Kanta series op de Audio Show iEar’

De nieuwe Focal Kanta serie is in diverse kleuren leverbaar

Heel langzaam aan zit de Audio Show iEar’ er weer aan te komen, die door Focal wordt aangegrepen om de nieuwe Kanta series te introduceren.

Focal introduceert de nieuwe Kanta series, een opvolging van de Electra lijn. De befaamde Beryllium tweeter techniek zoals we die kennen van de Sopra en Utopia series is zo ook op betaalbaarder niveau beschikbaar en laat zich combineren met de Flax woofer drivers zoals ontwikkeld in de Aria series. De Nederlandse introductie van dit mooie stukje werk zal plaats vinden op de Audio Show iEar’ 2017.

Hoofdtelefoon door laten meten door Alpha Audio

Nu we het dan toch over de iEar’ hebben: de toegang is zoals elk jaar geheel kosteloos. De beurs wordt gehouden in het Tilburgse Willem II-stadion, op 11 en 12 november. Iets om alvast in de agenda te schrijven dus, want er is daar op die dagen nog veel meer interessants te beleven. Zo is er deze keer een speciaal thema rondom koptelefoons. Onze eigen Jaap Veenstra zal acte de presence geven met een koptelefoon testopstelling. Neem uw eigen hoofdtelefoon mee en laat deze doormeten. Los van deze praktische insteek zult u ook veel nieuws aantreffen rondom de grasmat. We houden u de komende tijd op de hoogte wat nieuwigheden betreft rondom de beurs.

Gerelateerde berichten

Cost-is-no-object show op 23 en 24 januari

De Cost-is-no-object show van Alpha High End Audio is bedoeld voor een ieder waarbij geld echt geen beperkende factor vormt voor het beoefenen van de audio-hobby. Het evenement wordt alweer bijna twintig jaar georganiseerd door de Belgische high end-winkel en presenteert u dit jaar de Audio Research Reference serie.

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor