web analytics

CanJam Europe dit jaar voor het eerst in Berlijn

De CanJam Europe is een walhalla voor hoofdtelefoonliefhebbers

De welbekende hoofdtelefoonbeurs CanJam Europe wordt dit jaar voor het eerst in Berlijn gehouden, een eindje verder van de Nederlandse grens vandaan dus.

Op 4 en 5 november vindt de CanJam Europe plaats. Dit jaar voor het eerst in de Duitse hoofdstad, maar dat mag de pret wat ons betreft niet drukken. De locatie van het festijn is het Musikhotel nhow in Berlijn Friedrichshain-Kreuzberg. U kunt er meer dan honderd merken bekijken en beluisteren, maar ook kopen. Uiteraard treft u er ook bijzondere zaken aan. Zoals de Sennheiser HE-1 met een prijskaartje van slechts €50.000. Deze kunt u beluisteren en direct vergelijken met de Urahn van hetzelfde merk. Het aardige van de expo is dat er echt in alle prijsklassen iets is te vinden. Een heel dikke portemonnee meebrengen is dus nergens voor nodig.

Praktisch

U vindt het Musikhotel aan de Stralauer Allee 3, onder meer bereikbaar met via U- en S-bahn (Warschauer Strasse en Treptower Park). Een dagkaart kost €8, kinderen tot 12 jaar mogen voor niks naar binnen. Meer informatie vindt u op de bij het evenement behorende website.

Gerelateerde berichten

AKG N5005 highend in-ear headphones

AKG, onderdeel van de Harman groep, heeft onlangs officieel haar nieuwe topmodel onder de in-ear hoofdtelefoons, de AKG N5005, geïntroduceerd. Deze N5005 volgt het voormalige en zeer goed ontvangen K3003 topmodel uit 2011 op.

Oyade

Multifoon eerste Oyaide Power Center in Nederland

NIEUWS – Multifoon is de eerste officiele Oyaide Power Center in Nederland. Volgens importeur Aspera Audio heeft Multifoon ruime ervaring met het aanleggen van aparte groepen en schone aarding en weet het prima hoe het Oyaide-producten moet inzetten. 

Geef een reactie