CanJam Europe dit jaar voor het eerst in Berlijn

De CanJam Europe is een walhalla voor hoofdtelefoonliefhebbers

De welbekende hoofdtelefoonbeurs CanJam Europe wordt dit jaar voor het eerst in Berlijn gehouden, een eindje verder van de Nederlandse grens vandaan dus.

Op 4 en 5 november vindt de CanJam Europe plaats. Dit jaar voor het eerst in de Duitse hoofdstad, maar dat mag de pret wat ons betreft niet drukken. De locatie van het festijn is het Musikhotel nhow in Berlijn Friedrichshain-Kreuzberg. U kunt er meer dan honderd merken bekijken en beluisteren, maar ook kopen. Uiteraard treft u er ook bijzondere zaken aan. Zoals de Sennheiser HE-1 met een prijskaartje van slechts €50.000. Deze kunt u beluisteren en direct vergelijken met de Urahn van hetzelfde merk. Het aardige van de expo is dat er echt in alle prijsklassen iets is te vinden. Een heel dikke portemonnee meebrengen is dus nergens voor nodig.

Praktisch

U vindt het Musikhotel aan de Stralauer Allee 3, onder meer bereikbaar met via U- en S-bahn (Warschauer Strasse en Treptower Park). Een dagkaart kost €8, kinderen tot 12 jaar mogen voor niks naar binnen. Meer informatie vindt u op de bij het evenement behorende website.

Gerelateerde berichten

GTA

Engadget stelt lijst favoriete gaming-muziek samen

We denken er eigenlijk heel weinig over na bij het spelen van spellen: de soundtrack. Toch zijn er spellen die heel veel aandacht aan muziek en geluid in het algemeen besteden. Denk aan Killzone (van een stel Nederlanders). Engadget heeft een lijst met hun favoriete tracks gemaakt. Best interessant.

Napster Music

Napster is back!

NIEUWS – Jeetje, wat een jeugdsetiment komt er toch naar boven als we denken aan Napster. Die downloaddienst waar je als kind alles vandaan kon plukken. Met name mp3’tjes in ons geval. En dan niet te groot, want inbellen was duur! Napster is nu terug met Music Napster Guide om keihard de concurrentie aan te […]

Geef een reactie