Bowers & Wilkins 700 serie demodag bij Poulissen

Poulissen Audio Video Center is dealer van Esoteric geworden

Poulissen Audio Video Center biedt u op zaterdag 14 oktober de gelegenheid om met eigen oren naar de nieuwe Bowers & Wilkins 700 serie te luisteren.

Laten we voor de aardigheid eens met een quote van Bowers & Wilkins beginnen. ‘Ontstaan vanuit onze veel bekroonde CM Series. De nieuwe 700 Series zijn de beste luidsprekers die wij ooit in zijn klasse hebben gemaakt. Deze lijn combineert 800 Series Diamond technologieën van studiokwaliteit met speciaal voor deze lijn gebouwde  innovaties om home audio naar ongekende hoogte te tillen. En dit allemaal uit mooi ontworpen luidsprekers die perfect in een woonomgeving passen. De nieuwe 700 Series. Geïnspireerd op opnamestudio’s. Gemaakt voor de woonkamer’, aldus de fabrikant. Om na te gaan of deze omschrijving ook daadwerkelijk klopt, zijn uw eigen oren natuurlijk nog altijd het meest betrouwbaar. Een goede reden om naar de demo van Poulissen Audio Video Center te gaan.

Demonstratiedag

Op 14 oktober kunt u tussen 10.00 uur en 17.00 uur terecht bij Poulissen om de nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins te bekijken en te beluisteren. Tevens verzorgt Bowers & Wilkins-specialist Stefan Zaunbrecher demonstraties van deze producten om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. U vindt Poulissen aan de Schoenmakersstraat 19 in Roermond. Koppel na een bezoek aan de winkel meteen een dagje Roermond of Limburg, altijd leuk.

Gerelateerde berichten

Netflix? Mwah?

De komst van Netflix naar Nederland wordt door de lezers van deze site met argusogen gevolgd, zo blijkt wel uit het klikgedrag van de bezoekers. Maar over de gehele Nederlandse bevolking ligt dat toch echt even anders, blijkt uit een enquête van Telecompaper.

Bang & Olufsen BeoVision 11

NIEUWS – De nieuwe platte tv van Bang & Olufsen biedt volgens B&O krachtig geluid. Een platte tv met rond geluid… dat klinkt als iets wat onmogelijk is. Niet volgens B&O. Zij bouwen gewoon een complete stereo-setup in de tv die in 40″, 46″en 55″ te krijgen is.

Paaldanseres tijdens Ex-Porn Star Café, Amsterdam Dance Event

Ludiek protest tegen Amsterdam Dance Event

Het levensgrote logo van het Amsterdam Dance Event op het Rembrandtplein ziet er voor een dag heel anders uit. Een vrachtwagen hees gisteren een 4 meter hoog standbeeld bovenop de ADE-kubus. De stunt is opgeëist door Amsterdam Danst Ergens Voor (ADEV), een collectief uit de underground dat op zaterdag een muzikale demonstratie door de hoofdstad […]

Geef een reactie