AudioPerfect organiseert weer demonamiddagen

AudioPerfect organiseert weer demonamiddagen

Het Belgische AudioPerfect organiseert dit najaar wederom drie demonamiddagen rond highend hifi, zonder daarbij in de astronomische cijfers te vervallen met de sets.

Audioshows gedurende de gure herfstdagen zijn natuurlijk altijd een warm welkome opwarming. Zeker als ze toevallig ook nog eens gehouden worden bij onze hartelijke zuiderburen. Net als eerder organiseert AudioPerfect dit najaar weer demonamiddagen. En dat – zo belooft de zaak – ‘zonder daarbij in de astronomische cijfers te vervallen met de sets’. De eerste middag staat voor zondag 8 oktober op de rol. Van 14.00 uur tot 17.00 uur staat deze demo in het teken van de mooie combinatie Luxman – Focal.

Eigen muziek

De Focal Electra 1028 be II wordt aangestuurd door een 2x 20W pure klasse A geïntegreerde versterker van Luxman, de L550-AX. Bronnen zijn de bijpassende Luxman D05-u SACD-speler/DAC en de 432EVO Aeon streamer met de gloednieuwe SQi-tweak, die ‘gewone’ CD-opnames een niveau dichter bij de master tilt. Stroombehandeling en snoeren zijn een mix van Supra, Furutech en Synergistic Research. De demo start om 14.00 uur en geïnteresseerden worden graag verzocht zich vooraf te melden met een mailtje op [email protected]. Bezoekers mogen uiteraard eigen muziek (op CD, SACD, USB-stick) meebrengen.

Meer shows

Noteer verder alvast 12 november en 10 december in de agenda. Ook dan staan interessante demomiddagen gepland. U vindt AudioPerfect in het Belgische Oostkamp op de Dom Van Asschestraat 2.

Gerelateerde berichten

Weiss

Weiss Livebox – Crosstalk cancelling soundbar – High End Munchen 2017

Een van de meest bizarre demo’s op de High End Munchen is de soundbar van Weiss. Deze is in samenwerking gemaakt met PSI en Illusonic. Het doel was een soundbar te ontwikkelen die écht 3D kan spelen. Een soundbar zonder crosstalk. Dus een soundbar die bijna een binaural effect geeft. En dat is heel aardig […]

Geef een reactie