web analytics

Upgrades Manger modellen beschikbaar

Upgrade uw Manger speaker

Vanaf heden biedt Manger Audio een aantal interessante upgrades aan voor al hun modellen. Breng uw speaker weer helemaal bij de tijd.

Bestaande eerder aangekochte modellen van Manger  kunnen naar de fabriek worden gestuurd om ze naar de huidige stand op te waarderen, zo laat Beter Beeld en Geluid weten. Het betreft zowel de passieve z1 en p1 als de actieve c1 en s1. Alle nieuwe modellen van het merk die worden uitgeleverd, hebben deze upgrades vanaf heden uiteraard standaard aan boord.

Furutech, Mundorf en AHP

Alle modellen krijgen nieuwe binnenbekabeling van Furutech en een optimalisering van de interne demping van de kast. De controle die de neutrale Furutech kabel brengt, ondersteunt de perfecte transiënt-weergave van de Manger unit en uit zich in een meer gedetailleerde, doortekende en precieze basweergave. Aldus de fabrikant.
Verder hebben de passieve systemen Mundorf EVO condensatoren gekregen in het wisselfilter van de Manger unit voor een nog opener geluid en en de actieve systemen worden zowel aan de primaire als secundaire kant van de voeding uitgerust met audiofiele AHP zekeringen.

Prijzen

De prijzen voor de upgrade voor de reeds verkochte exemplaren zijn als volgt:

  • Upgrade p1/z1: 1000 Euro excl. verzendkosten
  • Upgrade s1/c1: 1500 Euro excl. verzendkosten

 

Gerelateerde berichten

logo iCentre

Einde voor iCentre in Haarlem?

Voor het iCentre-filiaal in Haarlem dreigt alsnog sluiting. De failliete iCentre-keten werd eind juni door de BAS Group overgenomen, waarna de Apple-winkel aan de Grote Markt weer zijn deuren opende. Maar volgens het Haarlems Dagblad heeft de BAS Group altijd al de intentie gehad om het iCentre in 2014 te sluiten.

Pantserkruiser Potemkin

Pantserkruiser Potemkin versus Machinefabriek

Dit najaar brengt EYE uit zijn collectie tal van verrassingen uit de rijke Russische cinema bijeen in Ruskino, een overzicht van 100 jaar Russische film. Het programma wordt op 28 september geopend met de klassieker Pantserkruiser Potemkin, waarvan de experimentele eenmansformatie Machinefabriek de muzikale begeleiding verzorgt.

Geef een reactie