web analytics

Upgrades Manger modellen beschikbaar

Upgrade uw Manger speaker

Vanaf heden biedt Manger Audio een aantal interessante upgrades aan voor al hun modellen. Breng uw speaker weer helemaal bij de tijd.

Bestaande eerder aangekochte modellen van Manger  kunnen naar de fabriek worden gestuurd om ze naar de huidige stand op te waarderen, zo laat Beter Beeld en Geluid weten. Het betreft zowel de passieve z1 en p1 als de actieve c1 en s1. Alle nieuwe modellen van het merk die worden uitgeleverd, hebben deze upgrades vanaf heden uiteraard standaard aan boord.

Furutech, Mundorf en AHP

Alle modellen krijgen nieuwe binnenbekabeling van Furutech en een optimalisering van de interne demping van de kast. De controle die de neutrale Furutech kabel brengt, ondersteunt de perfecte transiënt-weergave van de Manger unit en uit zich in een meer gedetailleerde, doortekende en precieze basweergave. Aldus de fabrikant.
Verder hebben de passieve systemen Mundorf EVO condensatoren gekregen in het wisselfilter van de Manger unit voor een nog opener geluid en en de actieve systemen worden zowel aan de primaire als secundaire kant van de voeding uitgerust met audiofiele AHP zekeringen.

Prijzen

De prijzen voor de upgrade voor de reeds verkochte exemplaren zijn als volgt:

  • Upgrade p1/z1: 1000 Euro excl. verzendkosten
  • Upgrade s1/c1: 1500 Euro excl. verzendkosten

 

Gerelateerde berichten

Belgische rockband dEUS op tour

Wie de Belgen van dEUS eens aan het werk wil zien, kan hiervoor in het najaar bij verschillende Nederlandse podia en theaterzalen terecht. De alternatieve rockband rond voorman Tom Barman doen zes steden aan in verschillende provincies.

Spotify gratis op hifi-apparatuur

Voorheen was er altijd een betaald abonnement nodig om muziek van Spotify via geschikte hifi-apparatuur te streamen. Daar komt binnenkort verandering in, want het Zweedse bedrijf kondigt de komst van een gelimiteerde gratis versie aan.

Geef een reactie