web analytics

The Hifi Studio Number One levert Martin Logan

The Hifi Studio Number One voegt Martin Logan toe aan het assortiment

De Leidense hifi-specialist The Hifi Studio Number One heeft het Amerikaanse merk Martin Logan aan haar assortiment toegevoegd.

Slechts bij hoge uitzondering voegt The Hifi Studio Number One nieuwe merken aan zijn productassortiment toe. Martin Logan is zo’n uitzondering. En met reden vinden de eigenaren, volgens hen is Martin Logan de onbetwiste technologieleider in (hybride) elektrostaten. Ofwel een exclusief product met een unieke technologie. Naast de ElectroMotion lijn is ook de MasterPiece serie een vast onderdeel van het winkelassortiment. Kom luisteren en genieten bij The Hifi Studio Number One, is dan ook hun advies.

Officiële introductie

Om de introductie van Martin Logan luister bij te zetten organiseert The Hifi Studio Number One samen met de Nederlandse importeur Look & listen op woensdag 13 september aanstaande een officiële kick-off. In alle drie de luisterruimtes zullen Martin Logan’s hun muzikale kunsten vertonen. Van de zijde van de fabrikant is er ook een vertegenwoordiger aanwezig: in de vorm van Manuel Pinke. Hij is een echte Martin Logan adept en verantwoordelijk voor de activiteiten van dit merk op de Europese markt. Dit is dan ook een uitgelezen kans om u uitgebreid te laten informeren over het nieuw toegevoegde merk. En ook om nader kennis te maken met de muzikale kwaliteiten van deze unieke hybride elektrostaten.

Praktische gegevens

Nog even de praktische gegevens op een rijtje:

  • Martin Logan introductie, woensdag 13 september 12:00 – 18:00 uur & 19:30 – 22:00 uur

Adres:

The Hifi Studio Number One
Korevaarstraat 2F
2311JS Leiden
www.number-one.nl
[email protected]

Maar mocht u verhinderd zijn, dan laat de winkel u weten dat u ook op een ander tijdstip van harte welkom bent voor een bezoek en kennismaking met de muzikale kwaliteiten van Martin Logan.

Gerelateerde berichten

Pono

Pono gaat naar Kickstarter

Vanaf 15 maart is het mogelijk de befaamde PonoMusic – project van Neil Young – te pre-orderen. Morgen staat Neil Young op SXSW (Music Film Interactive) om te praten over zijn dienst. 

Geef een reactie