web analytics

Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

Komende zaterdag - 23 september dus - vindt de Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead plaats

Komende zaterdag – 23 september dus – vindt de Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead plaats. Zo ongeveer een must voor vinylliefhebbers!

Op zaterdag 23 september vanaf 13:00 uur presenteert Beter Beeld & Geluid in de vestiging te Zevenbergen een heel gaaf event. U krijgt het verhaal verteld over – en de muziek te beluisteren van Radiohead. Houdt u van die muziek én van vinyl, dan is het zaak om snel te reserveren via de verderop genoemde inschrijflink.

Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

‘De muziek van Radiohead heeft een bijzondere plek in ons hart… Om deze reden hebben wij van deze groep (en Thom York solo alsmede zijn band Atoms For Peace) alle reguliere albums op vinyl! Omdat de muziek van deze band ook daadwerkelijk het beste klinkt vanaf dit medium, zullen wij alle muziek-fragmenten uitsluitend spelen vanaf het zwarte goud. Zoals gezegd draaien wij de muziek uitsluitend vanaf vinyl op een full blown Linn Sondek LP12 op Linn Akubarik Exakt luidsprekers’, zo laat Beter Beeld & Geluid weten.

Praktisch

Nog even de praktische gegevens op een rijtje:

Programma

  • 13:00 – Ontvangst
  • 13:30 – Aanvang
  • 15:00 – Hapjes / drankjes
  • 17:00 – Afsluiting

U kunt zich voor dit event inschrijven via deze link.

Gerelateerde berichten

Geneva Model S bluetooth

Geneva Model S met bluetooth

NIEUWS – Wie het ontwerp en de klank van de Geneva Model S wel leuk vindt, maar niet kan streamen via wifi, zal dit nieuws wel bevallen. De Geneva Model S heeft nu namelijk bluetooth meegekregen!

Meridian Explorer usb dac

Meridian Explorer – high-end portable usb dac

NIEUWS – We hebben hem al in huis: de Meridian Explorer die vandaag officieel gelanceerd is. Jammer genoeg hebben we niet het nieuwsprimeurtje. Die gaat naar conculega hifi.nl… Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we er geen aandacht aan besteden. We hebben wat foto’s genomen, Foobar geïnstalleerd op het notebook en even een analysepakketje […]

Geef een reactie