web analytics

Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

Komende zaterdag - 23 september dus - vindt de Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead plaats

Komende zaterdag – 23 september dus – vindt de Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead plaats. Zo ongeveer een must voor vinylliefhebbers!

Op zaterdag 23 september vanaf 13:00 uur presenteert Beter Beeld & Geluid in de vestiging te Zevenbergen een heel gaaf event. U krijgt het verhaal verteld over – en de muziek te beluisteren van Radiohead. Houdt u van die muziek én van vinyl, dan is het zaak om snel te reserveren via de verderop genoemde inschrijflink.

Linn Lounge Vinyl Edition met Radiohead

‘De muziek van Radiohead heeft een bijzondere plek in ons hart… Om deze reden hebben wij van deze groep (en Thom York solo alsmede zijn band Atoms For Peace) alle reguliere albums op vinyl! Omdat de muziek van deze band ook daadwerkelijk het beste klinkt vanaf dit medium, zullen wij alle muziek-fragmenten uitsluitend spelen vanaf het zwarte goud. Zoals gezegd draaien wij de muziek uitsluitend vanaf vinyl op een full blown Linn Sondek LP12 op Linn Akubarik Exakt luidsprekers’, zo laat Beter Beeld & Geluid weten.

Praktisch

Nog even de praktische gegevens op een rijtje:

Programma

  • 13:00 – Ontvangst
  • 13:30 – Aanvang
  • 15:00 – Hapjes / drankjes
  • 17:00 – Afsluiting

U kunt zich voor dit event inschrijven via deze link.

Gerelateerde berichten

Nieuwe Spendor A3 luidspreker

PERSBERICHT – Over ‘gouwe ouwe’ gesproken! Spendor horen we doorgaans niet heel veel van. Echter, nu introduceert het merk een nieuwe vloerstaande luidspreker. De A3. Een ‘high performance’ vloerstaander, volgens Spendor. Bijzonder is dat Spendor zelf units heeft ontwikkeld en ook zelf fabriceert. Wie geïnteresseerd is in deze luidspreker: hij wordt getoond op de Bristol […]

Geef een reactie