web analytics

HOBO Hifi houdt grote verbouwingsopruiming

Sla uw slag bij de verbouwingsopruiming van HOBO Hifi

Het Apelsdoornse HOBO Hifi houdt sinds woensdag een grote verbouwingsopruiming, waarbij u hoge kortingen kunt scoren. Altijd interessant!

De vestiging van HOBO hifi in Apeldoorn gaat verbouwen. De winkel wordt in twee fases aangepast om winkelbezoekers nog beter te kunnen bedienen. Zo worden de drie luisterruimtes op de eerste verdieping grondig aangepakt. Tevens wordt in de grote winkelruimte op de begane grond een geheel nieuwe kijk- en luisterruimte ingericht. Verder wordt de hele winkel voorzien van nieuwe vloerbedekking en opnieuw in de verf gezet. Ook de rest van het interieur mag rekenen op vernieuwing. Kortom: er staat heel wat te gebeuren in de zaak. En u als trouwe klant (of aankomende klant) kunt daar ook van profiteren. Vandaar dat we er hier even melding van maken.

Verbouwingsuitverkoop

Het team van HOBO hifi Apeldoorn is druk bezig met alle voorbereidingen voor de verbouwing. Om meer ruimte te creëren houdt de winkel een unieke verbouwingsuitverkoop. Sinds woensdag 6 september worden op diverse winkelmodellen en producten met overvoorraad hoge kortingen gegeven. Alle aanbiedingen blijven geldig tot en met het einde van de verbouwing. Deze neemt naar verwachting zo’n drie weken in beslag. Tussentijds – van 11 t/m 14 september- is de winkel gesloten om de eerste verbouwingsfase in gang te kunnen zetten. Kijk voor meer informatie op de website van HOBO hifi.

Gerelateerde berichten

5 reacties

    1. Bij Ronald is empathie een eigenschap. Narcisme is bij jouw niet vreemd. Niet iedereen kan zich een High End installatie veroorloven. Het is een vaststaand feit, hoe beter de installatie (en de luisterruimte voldoet aan de eisen) hoe beter de klank. Goeie muziek wordt trouwens verknald door slechte muzikanten.

  1. Jammer genoeg voor Hobo hifi, ik heb al zeer goede audio installaties.

    Maar er zijn heel veel Nederlanders die van muziek houden die moeten worden verlost van het Sony syndroom, en mag ik ook zeggen ‘verlost worden van een soundbar’ ?

    1. Precies daarom is een opruimingsactie dé mogelijkheid om misschien iets te vinden wat wel binnen het budget past. En als je niet voor nieuw gaat, opent zich ook een hele wereld voor je. En wordt high-end daarmee voor veel meer mensen een stuk bereikbaarder. Heeft niks met narcisme te maken hoor ;o)

Geef een reactie