Yamaha pakt flink uit op de IFA in Berlijn

Yamaha pakt uit op de IFA

De zomer loopt heel langzaam richting einde wat betekent dat beurzen als de IFA weer in aantocht zijn. Genieten voor de liefhebbers!

De IFA in Berlijn wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 6 september. Het is een beurs gericht op consumentenelektronica, wat betekent dat u er vooral héél veel spullen en fabrikanten aan gaat treffen. De focus ligt niet op high-end audio. Maar met een beetje planning – gebruik daarvoor bijvoorbeeld de inmiddels beschikbare app voor uw smartphone – is er best het een en ander te vinden natuurlijk. Zo pakt Yamaha dit jaar bijvoorbeeld flink uit en kunt u op hun stek 40 producten verwachten. Voor liefhebbers van home cinema is een bezoekje aan de stand de moeite waard. Samen met LG presenteert Yamaha dit jaar namelijk een compleet geoutilleerde thuisbioscoop. Beleef eens een Dolby Atmos 7.2.4-kanaals geluidssysteem. Een 86 inch tv met Dolby Vision pleziert daarbij uw ogen.

Beleven

Verder is er een MusicCast demo, met multiroom mogelijkheden en spraakbesturing via Alexa gepland. Ook kunt u bijvoorbeeld SoundBars met eigen oren beluisteren en ontbreekt ook de nieuwe NP-S303 netwerkspeler natuurlijk niet. Het is precies dat wat een beurs als de IFA interessant maakt: zelf ervaren van apparatuur. De afstand is goed te doen, zeker als u per trein gaat. De toegangsprijs is eveneens goed te doen, u betaalt (online) €13 voor een dagkaart. Of koop een 3-persoons ticket voor de prijs van twee, om maar wat te noemen.

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

Billie van bol.com

Bol.com verkozen tot beste website

Bol.com staat op de eerste plaats in de WUA! Top 100 Websites 2013. Na overwinningen voor Booking.com in 2010 en 2011 is het nu Bol.com dat voor de tweede keer op rij bovenaan de ranglijst eindigt. Belvilla komt nieuw binnen op de tweede plaats en KLM stijgt van de vijfde naar de derde positie.

Geef een reactie