Tivoli PAL BT GLO: radio met een lampje

De Tivoli PAL BT GLO

De zomer is nog niet voorbij en dus kan de Tivoli PAL BT GLO nog best van pas komen. De radio met ingebouwde lamp is perfect voor buiten.

Tivoli heeft naam gemaakt met de verkoop van draagbare radio’s die bekend staan om hun uitstekende FM-tuners. De (gelimiteerde) PAL BT GLO beschikt eveneens over een FM/AM-tuner. Helaas ontbreekt DAB+, maar op dit moment is dat in Nederland nog geen probleem. Wat de klassiek karakteristiek (voor radio’s van deze fabrikant) opgebouwde variant extra aan boord heeft is een lamp. Perfect voor in de tent, op de boot of gewoon als extraatje in huis. Voor het geval de stroom eens uitvalt of de apocalyps net wat vroeger komt dan verwacht. Wat dat laatste betreft is het ook prettig om te weten dat het toestel weerbestendig is.

Bluetooth

Verstoken blijven van digitale radio is trouwens nergens voor nodig, want de PAL BT GLO beschikt – naast een AUX-ingang – wel over Bluetooth. Koppelen met smartphone en tablet is dus snel geregeld en van daaraf kunt u alsnog via een app wereldwijde radiostations beluisteren. Het oplaadbare batterijpakket is volgens de fabrikant milieuvriendelijk en in slechts drie uur volledig opgeladen. Een leren handgreep maakt meenemen wel heel simpel. Tot slot is de ingebouwde lamp dimbaar. Deze verlichte radio kost €219.

Gerelateerde berichten

Primare MM30

Primare komt met mediaserver

NIEUWS – We kregen een leuke mail van een lezer die ons erop wees dat primare met een aparte mediaserver gaat komen. Of beter gezegd: een mediastreamer. In een aparte behuizing moet de MM30 komen met wifi, lan en natuurlijk een aparte voeding en bediening. 

Review Chords – Looped State of Mind

Veelal gaat hip-hop over ‘bitches, guns, the Benjamins, grass”, en niet te vergeten dure auto’s. Dat is zonde, want de stijl leent zich prima voor kritische teksten en inzichten. Gelukkig zijn er ook artiesten die zinnige teksten schrijven en ook gebruik maken van mooie instrumenten om de beats te ondersteunen. Chords is er één van. 

Geef een reactie