web analytics

Taga TCW-300R SM plafond- of muurspeaker

De Taga TCW-300R SM speaker

De nieuwe Taga TCW-300R SM speaker is bedoeld voor inbouw in een plafond of muur. Praktisch voor een thuisbioscoop bijvoorbeeld.

Soms wilt u gewoon ‘onzichtbare’ speakers netjes weggewerkt in een plafond of muur. Bijvoorbeeld om in de slaap- of hobbykamer van een deuntje muziek te genieten. Maar dan zonder bijbehorende kabels. De nieuwe inbouwspeaker TCW-300R SM van Taga is dan een prima kandidaat. Het slanke chassis maakt het volgens de fabrikant mogelijk om de luidspreker ook op plekken met erg weinig ruimte te monteren. Het betreft verder een tweeweg-speaker met een impedantie van 8 Ohm. Daarmee is hij door iedere standaard versterker (maximum aan te leveren vermogen 100 Watt) aan te sturen. Het frequentiebereik loopt van 43 Hz tot 20 kHz. De afwerking is wit, maar is desgewenst verfbaar.

Voor buiten

Tegelijk met de net genoemde ‘plafondspeaker’ heeft Taga ook een nieuwe buitenspeaker uitebracht. De TOS-215 is water- en UV-bestendig. De ABS-behuizing is voorzien van verf die tegen een stootje kan. De metalen roestbestendige grille is naar wens verwijderbaar. Muurbeugels maken zowel horizontale als verticale ophanging mogelijk. De tweewegspeaker heeft een frequentiebereik van 75 Hz tot 20.000 Hz. De impedantie bedraagt 8 Ohm en qua kleur kan gekozen worden uit wit of zwart. Gezien het strakke uiterlijk staat niets u overigens in de weg om de luidsprekers ook gewoon binnenshuis in te zetten. Of in de serre.

Gerelateerde berichten

AVM CD8

AVM komt met high-end cd-speler: OVATION CD8

De OVATION CD8 cd-speler van AVM is in drie uitvoeringen beschikbaar. Muziekliefhebbers hebben keuze uit een cd-speler met alleen digitale uitgangen of een cd-speler/DAC met een solid-state lijntrap. Daarnaast is het apparaat ook als cd-speler/DAC te koop met een buizen lijntrap te koop.

Geef een reactie