Synology introduceert DiskStation DS418j

De nieuwe Synology DiskStation DS418j

De nieuwe Synology DiskStation DS418j is een stevige instap-NAS waarmee u bijvoorbeeld moeiteloos muziek en video streamt.

Synology heeft de nieuwe DiskStation DS418j gepresenteerd. Het betreft een budgetvriendelijke 4-bay NAS-server die speciaal ontworpen is om thuisgebruikers te ondersteunen bij het effectief beheren, beschermen en delen van data. De DS418j wordt gevoed door een gloednieuwe 64-bit dual-core CPU en levert een uitstekende encrypted file transfer performance. De leessnelheid bedraagt meer dan 112 MB/s; de schrijfsnelheid meer dan 87 MB/s bij een RAID 5-configuratie in een Windows-omgeving. Dankzij een 1GB DDR4 geheugen – twee keer zo groot vergeleken met de voorganger – en meer dan 40TB single volume raw capacity ondersteuning, biedt de DS418j een flexibel opslagbeheer met een uitstekende gebruikservaring. De DS418j draait op DiskStation Manager (DSM), zoals alle NASsen van dit merk. DSM biedt een uitgebreid scala aan applicaties, van backup tot multimediagebruik thuis.

Beeld en geluid

‘Foto’s, video’s en digitale bestanden worden in ons digitale tijdperk sneller dan ooit gemaakt en opgeslagen. Voor individuele gebruikers thuis is het essentieel om een opslagoplossing te hebben die voldoet aan zowel de behoefte aan veel opslagcapaciteit als de mogelijkheid om veilig data te kunnen delen’ zegt Michael Wang, Product Manager bij Synology. ‘Door hardware-innovaties te koppelen met rijke applicaties, biedt de 4-bay DS418j gebruikers de mogelijkheid om de voordelen van cloudsynchronisatie en multimediastreaming tegen een voordelige prijs te ervaren’. Ontworpen met een optimale gebruikerservaring en energie-efficiëntie in het achterhoofd, is de DS418j uitgerust met aanpasbare front LED-indicatoren. Hiermee kunnen gebruikers de helderheid beheren en op vier niveaus instellen. De NAS verbruikt bovendien maar 21,22 watt bij volledige operatie en slechts 8,87 watt bij HDD-slaapstand.

Gerelateerde berichten

R.E.M – Collapse into Now

Laten we even heel eerlijk zijn: na Automatic for the People is het goed misgegaan met R.E.M. Eigenlijk hebben we bij Alpha Audio na dat album geen enkel album meer gekocht van deze Amerikaanse band. Around the Sun was gewoonweg slecht en Accelerate was simpelweg niet bijzonder. Kan ‘Collapse into Now’ het allemaal weer goedmaken?

Synology brengt DS2015xs en DS3615xs uit

De Taiwanese NAS-bouwer Synology zet twee omvangrijke opslagstations in de etalage. De DS2015xs heeft plek voor acht schijven, terwijl de DS3615xs maar liefst twaalf schijven kan herbergen. Voor louter streamingsdoeleinden zijn beide systemen overigens iets te veel van het goede. Toch willen we de details van deze krachtpatsers u niet onthouden.

Jubileum JK acoustics (Ketelaar)

NIEUWS – Het is zo ver. JK Acoustics / Johan Ketelaar viert zijn 35 jarig jubileum. Jazeker: 35 jaar lang maakt JK Acoustics al hifi. En om dat te vieren komen er wat jubileum-producten. Waaronder een cd-speler en loopwerk. Ook zijn er wat kortingen te pakken. 

Geef een reactie