web analytics

Prisma 2 van Schanks nu ook in mat satijnzwart leverbaar

De Prisma 2 van Schanks in mat-satijnzwart

De Prisma 2 van Schanks is leverbaar in zo ongeveer alle kleuren van de regenboog inclusief metallic. En ook in een bijzondere mat-satijnzwarte afwerking.

Het aardige van de Schanks Prisma 2 is dat deze in alle RAL-kleuren leverbaar is. Ook kunt u gaan voor een metallic autolak. Bijzonder mooi is ook de meer zeldzame mat-satijnzwarte afwerking onder het motto ‘opvallend onopvallend’. Blijven natuurlijk over de speakers zelf. Die zijn eveneens interessant. We hebben het hier namelijk over actieve exemplaren met een ingebouwde klasse A/B-versterker. Een versterker die ook nog eens – naar wens – is te upgraden. De zeer compacte boxen vinden eigenlijk overal wel een plek. Het betreft een tweewegsysteem met 13 cm lagetoner.

DSP

Als scheidingsfilter heeft het Duitse Schanks gekozen voor een digitaal DSP-filter. Extra voordeel van de DSP is dat de frequentiekarakteristiek eenvoudig aan de luisterruimte en (of) persoonlijke voorkeur aangepast kan worden. De speakers beschikken over zowel digitale als analoge ingangen en het vermogen bedraagt 2 x 50 Watt. Het frequentiebereik loopt van 35 Hz tot 20 kHz. Kortom: luidsprekers met een breed toepassingsgebied. En erg kleurrijk ook, mocht u daar behoefte aan hebben.

Gerelateerde berichten

Adele

Adele meest gedownloaded ooit

NIEUWS – Bij Alpha Audio houden we van lijstjes. En nu we dat zo zeggen, beseffen we dat we eigenlijk nooit lijstjes publiceren. Maar goed. Er is een lijst met meest gedownloade nummers op internet gepubliceerd. Niet geheel verrassend, Adele staat op 1, maar we willen hem u niet onthouden! 

Muziekserver STR EVO USB II

Streaming4Home introduceert nieuwe lijn

De eigen muziekservers van Streaming4Home bestaan 2,5 jaar en inmiddels is alweer de derde generatie klaargestoomd. Deze apparaten zijn bedoeld om aan te sluiten op een DAC met usb-ingang. In april en mei vindt er een aantal demosessies plaats om de zogeheten STR-USB muziekservers te introduceren.

Geef een reactie