web analytics

Première op XFI: nieuwe versterkertechnologie van Axign

Luister op de XFI naar de nieuwe versterkertechnologie van Axign en pik gelijk wat kennis op betreffende Vintage Audio Repair

De XFI staat weer voor de deur wat betekent dat er weer primeurs verwacht kunnen worden, zoals deze nieuwe versterkertechniek van Axign.

Op de komende XFI wordt in kamer 65A gedemonstreerd met de revolutionaire PWM controller IC van Axign. Deze wordt voor het eerst toegepast wordt in de versterker van True Blue Box. Dit nieuwe merk zal met een eerste versterkerontwerp een set ‘saxo 70’ luidsprekers van System Audio aansturen. Van zowel Axign als van True Blue Box zal het ontwerpteam aanwezig zijn. Uiteraard om vragen omtrent techniek en ontwerpfilosofie te beantwoorden.

Luisteren en leren op de XFI

Opnames van onbesproken gedrag en onberispelijke kwaliteit worden middels de Audiolab 8300CD-speler door Theo Wubbolts ten gehore gebracht. Het geheel wordt verluchtigd met anekdotes uit de hifi-wereld en daarbuiten. Een extra reden om kamer 65A te bezoeken is Vintage Audio Repair. Zij verzorgen naast restauratie van apparatuur van QUAD (o.a. 33, 303 en 405) verder alle apparaten met een hoogwaardige en muzikaal verantwoorde reputatie. Het bedrijf is aanwezig met een delegatie om voor- en inlichting te verstrekken op dit gebied. De komende tijd ziet u vast nog wel meer interessante nieuwtjes en primeurs rondom de Brabantse audiobeurs verschijnen alhier. De ware geluidsliefhebber laat zich de kans op een mooie expo in eigen land natuurlijk niet ontgaan!

Gerelateerde berichten

Death in June

Cultband Death in June naar Nederland

Voor het eerst in dertig jaar is Death in June weer te zien in Nederland. In 1983 speelde de Britse neofolkband in De Melkweg in Amsterdam. In december zal Death in June, inmiddels ingekrompen tot een eenmansformatie maar met een legendarische status onder kenners, Tivoli in Utrecht aandoen.

Arcam AVR750

Arcam AVR750: beleef de magie van Hollywood

Arcam is een van de weinige specialistische audiofabrikanten die naast hoogwaardige stereocomponenten ook de kennis en kunde in huis heeft om topklasse audio-videoproducten te ontwikkelen. Met de uitgangspositie dat alles wat klankmatig van belang is voor een stereoproduct, dubbel zo belangrijk is bij een audio-videocomponent, overtuigen de Arcam AV-series al bij de eerste klanken. 

Geef een reactie