web analytics

Metaxas Sirens Reference Monitor luidsprekers

De Metaxas Sirens Reference Monitor luidsprekers

Dat dankzij moderne fabricagetechnieken apparatuur niet altijd hoekig hoeft te zijn weet Metaxas als geen ander. En bewijst dat nog maar eens met de Sirens.

Metaxas zorgde al eerder voor openvallende monden, dankzij de Marquis voor- en hoofdtelefoonversterker. Het ontwerp past zo in een museum voor moderne kunst. En dat geldt ook voor de Sirens Reference Monitor luidsprekers van dit merk. Ideaal voor als u uitgekeken bent op standaardspeakers. De organische vormen van de Sirens zorgen voor een aandachtstrekker van jewelste. Via CNC gefabriceerd uit een enkel blok – naar keuze – aluminium of titanium oogt het speels en SF. Ander voordeel van de vorm is dat deze extreem stijf is in een veel kleinere vormfactor dan met andere materialen mogelijk geweest zou zijn.

Keuze

De Accuton keramische drivers zijn gemonteerd op bollen die weer onderdeel zijn van de organisch vormgegeven behuizing. Volgens de fabrikant is alle aandacht uitgegaan naar een ‘absolute geluidskwaliteit’. Als klant kunt u kiezen uit verschillende drivers. Mocht u het helemaal gek willen maken, dan gaat u wellicht voor de astronomisch geprijsde ‘diamond’ tweeter. En mocht u in de toekomst van gedachten veranderen, dan kan altijd een andere driver ingezet worden.

Gerelateerde berichten

NAD T 787 A/V Surround Sound Receiver

NAD presenteert de T 787 A/V Receiver

NIEUWS – De stroom aan de ontwikkelingen en nieuwe standaarden in het segment van de A/V receivers is niet te stoppen. Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, EARS (Enhanced Ambient Recovery System) surround mode, HDMI 1.4a, 3D, etc. Verkoop dat maar eens als fabrikant aan je doelgroep als er nog maar kort geleden een nieuwe […]

IFPI-rapport: Digitale muziek populairder dan cd’s

De overkoepelende branche-organisatie IFPI heeft een rapport vrijgegeven met interessante informatie over de huidige consumptie van muziek. Hieruit blijkt namelijk dat er in 2014 voor het eerst meer omzet werd gegenereerd met downloads en streamingdiensten dan met fysieke opslagdragers als cd’s en vinyl.

Geef een reactie