web analytics

Metaxas Sirens Reference Monitor luidsprekers

De Metaxas Sirens Reference Monitor luidsprekers

Dat dankzij moderne fabricagetechnieken apparatuur niet altijd hoekig hoeft te zijn weet Metaxas als geen ander. En bewijst dat nog maar eens met de Sirens.

Metaxas zorgde al eerder voor openvallende monden, dankzij de Marquis voor- en hoofdtelefoonversterker. Het ontwerp past zo in een museum voor moderne kunst. En dat geldt ook voor de Sirens Reference Monitor luidsprekers van dit merk. Ideaal voor als u uitgekeken bent op standaardspeakers. De organische vormen van de Sirens zorgen voor een aandachtstrekker van jewelste. Via CNC gefabriceerd uit een enkel blok – naar keuze – aluminium of titanium oogt het speels en SF. Ander voordeel van de vorm is dat deze extreem stijf is in een veel kleinere vormfactor dan met andere materialen mogelijk geweest zou zijn.

Keuze

De Accuton keramische drivers zijn gemonteerd op bollen die weer onderdeel zijn van de organisch vormgegeven behuizing. Volgens de fabrikant is alle aandacht uitgegaan naar een ‘absolute geluidskwaliteit’. Als klant kunt u kiezen uit verschillende drivers. Mocht u het helemaal gek willen maken, dan gaat u wellicht voor de astronomisch geprijsde ‘diamond’ tweeter. En mocht u in de toekomst van gedachten veranderen, dan kan altijd een andere driver ingezet worden.

Gerelateerde berichten

Logo ConsuWijzer

Kortingssites bundelen krachten

Imbull, ontwikkelaar van diverse grote kortingscodesites, gaat een samenwerking aan met Promodeals, specialist in dagaanbiedingen. Hoewel beide partijen ook met elkaar concurreren, blinken ze elk in hun vakgebied uit. Imbull en Promodeals zien daarom mogelijkheden om elkaar met hun specialisme aan te vullen.

Geef een reactie