IFA in aantocht, pak de agenda er vast bij

Op de IFA treft u alles rondom consumentenelektronica aan (bron foto: IFA)

Voor een ieder die een beetje geïnteresseerd is in techniek – en dan vooral consumentenelectronika – is de IFA altijd een welkom uitstapje. Hij komt er weer aan!

De IFA in Berlijn wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 6 september. Het is dé beurs voor consumentenelektronica waar u alle nieuwe snufjes op dat gebied mag verwachten. Het is geen high-end expo pur sang, maar uiteraard ontbreken ook die zaken niet. Alleen veel minder nadrukkelijk aanwezig dan op bijvoorbeeld een High End in München. Kortom, u kunt zich onderdompelen in een wereld van beeld en geluid. En zich daarbij vergapen aan platte televisies met ongetwijfeld nog hogere resoluties dan vorig jaar. Maar ook hoofdtelefoons, speakers en audio-apparatuur in al z’n facetten zal niet ontbreken. Ook dit jaar zal multiroom bijvoorbeeld vast wel weer een grote rol spelen.

Plannen

De tickets zijn al in de voorverkoop, voor een dagticket betaalt u €13. Ook is er een familieticket beschikbaar voor twee volwassenen plus tot drie kinderen a €36. En als u met z’n drieën tegelijk een kaartje koopt bespaart u ook. Kortom: keuze genoeg. En eerlijk is eerlijk: los van de IFA valt er in Berlijn nog heel wat meer te beleven. Dus waarom er niet gelijk een leuke stedentrip van maken?

Geef een antwoord