web analytics

Hepta in samenwerking met Temporal Coherence op XFI

De Hepta Sublimis Orator is te beluisteren op de komende XFI

De Nederlandse luidsprekerfabrikant Hepta is ook dit jaar weer op de XFI te vinden, deze keer in samenwerking met Temporal Coherence.

Hepta is een luidsprekerfabrikant met een lange geschiedenis. Ooit op de Prinsengracht in Amsterdam begonnen als meubelmaker die als ‘extraatje’ ook uitstekende luidsprekers bleek te fabriceren. Uiteindelijk is het een merk geworden dat staat als een huis. Tegenwoordig is het bedrijf in Westzaan te vinden. Naast luidsprekers levert het ook een heel ecosysteem aan bijbehorende apparatuur, kabels en meer.Ook voor restaureren van speakers draait Hepta zijn hand niet om. Een speaker laten repareren is goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe. En repareren gaat heel ver, zo kunnen de schuimranden van drivers vervangen worden. En voor sommige modellen van het merk zijn zelfs upgrades beschikbaar. Overigens restaureert het bedrijf niet alleen speakers van het eigen merk. Ook andere Nederlandse en buitenlandse merken speakers kunnen onderhanden genomen worden.

Luisteren

Hepta is op 30 september en 1 oktober weer aanwezig op de XFi show in Veldhoven. Ditmaal in kamer 22, in samenwerking met Temporal Coherence. Daar worden de -nog weer verder verbeterde- TC – Pyramide systemen en de in het tijdschrift ‘Music Emotion’ gerecenseerde Temporal Coherence stuur- en eindversterker gedemonstreerd. Ze zijn gekoppeld aan de Hepta Superior Orator luidsprekers. Deze combinatie is middels een door Dr. Hans van Maanen ontworpen impedantie-correctie geoptimaliseerde Sublimis Orator voor  superieure muziekweergave vanaf Temporal Coherence apparatuur.

Gerelateerde berichten

Teufel Central AV | Cubycon 2 speakers

Direct speelklaar: Teufel Central AV | Cubycon 2

De Teufel Central AV | Cubycon 2 is een complete home entertainment oplossing voor liefhebbers van goed geluid, die dat in een all-in-one surround systeem verpakt willen hebben, aldus Teufel. Zie het maar als een multifunctionele all-in-one 5.1 surround module voor thuis. Doordacht uitgevoerd en direct speelkaar, dankzij een eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke aansluitingen.

Geef een reactie