web analytics

Campfire Audio presenteert nieuwe Polaris in-ears met high-end specificaties

De nieuwe Polaris in-ears van Campfire Audio

De nieuwe Polaris in-ears van Campfire Audio beschikken over een 3D-geprinte ‘polarity tuned chamber’, aldus de fabrikant.

Behalve dat de Polaris van Campfire Audio over 3D geprinte klankkastjes beschikken, treft u daarin ook een al even 3D-geprinte golfgeleider in aan. Dit geheel wordt aangestuurd door een 8,5 mm dynamische driver. Deze technieken zorgen er volgens de fabrikant voor dat het geluid ‘geopend’ wordt en ongekende kracht geeft. De enkele voor hoge frequenties gebalanceerde driver rekent af met de traditionele ‘buis-en-demper-constructie’, zo laat Campfire Audio weten. De in-ears zijn met de hand gebouwd en voorzien van een CNC-gefabriceerde behuizing. Deze zorgt voor demping en isolatie van de drivers, wat vervelende vibraties voorkomt.

Afwerking

De Cerakote coating – onder meer gebruikt voor vuurwapens en andere zaken die tegen een stevige stoot moeten kunnen – zorgt samen met de blauw geannodiseerde body voor een bijzonder uiterlijk. En ook een sterk geheel dat tegen een stootje kan. Verder is gedacht aan ergonomie en pasvorm, wat een set Polaris oordopjes plezierig moet maken om te dragen. Goedkoop zijn de dopjes dan weer niet: u dient er $599 voor te betalen. Maar ach, als u écht van het betere mobiele geluid wilt genieten staat zo’n prijskaartje u toch niet specifiek in de weg?

Gerelateerde berichten

Denon introduceert hoofdtelefoons voor bass-junkies

NIEUWS – Het lijkt een rage te worden: hoofdtelefoons met veel bas. Dit is volgens de producenten nodig om de nieuwe muziek tot zijn recht te laten komen. Denk aan hip-hop, techno, trance en drum ‘n bass. Nu houden wij van alle soorten muziek – inclusief de eerder genoemde stromingen – maar hebben we eerlijk […]

Geef een reactie